Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja az U. S. B. -nek?

Mi a baja az U. S. B. -nek?

Figyelt kérdés
Mikor rakni akarok rá valamit kiírja,hogy "A lemez megtelt"pedig alig van rajta pár cucc és annak is csekély a területigénye!
2009. nov. 22. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáltad újra formázni?
2009. nov. 22. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Szevasz!

Bedugott PenDrive-ra mit "mond" a Start-sajátgép-cserélhető eszközök-jobb klikk pendrive-ra - tulajdonságok?

Ott is majdnem üresnek látszik? Nincsenek rajta rejtett mappák, amik helyet foglalnak, de nem látszanak?

Üdv: StMiklos

2009. nov. 22. 12:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Még a fájlrendszert is nézheted hogy FAT32-n legyen ne NTFS-ben
2009. nov. 22. 14:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Most néztem de semmi rejtett fájl-t vagy mappát sem tartalmaz és ráadásúl Fat32 ben van!

De mégis mikor üres és szeretnék valamiket feltölteni rá egy idő után mégsem engedi inkább kiírja,hogy megtelt a lemez holott tudom hogy a teljes lemez esetleg csak a 3/4-ét teszi ki a cumó"tehát azzal is tisztában vagyok,hogy a gyártók ugyebár lusták a valódi kapacitást jelezni"!

No meg az sem tetszik hogy mikor felhelyezem a gépre akkor ugye természetes hogy mikor beolvassa a "cserélhető lemezt"megjelenik a "mit tegyen a Window's?"kérdés ez eddig ok,de aztán kb:5 percenként ezzel az ablakkal piszkál ezt hogyan lehet kikapcsolni?

2009. nov. 22. 21:25
 5/7 anonim válasza:
Hány Gb-s?
2009. dec. 16. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Kettő jut eszembe.

1. Lehet számítási /értelmezési/ különbség a rendszerek részéről, mert: lehet simán összeadni több file méretét és így számolni. Mivel a FAT32-nél a tárolási egység 4096 byte, ha egy fileban egyetlenegy byte van, akkor is "elviszi" a 4kB-ot. Ebből, ha sok file van, már jelentős különbség összejöhet.

2. Vírus... Ne mondd, hogy a Te géped vírus/trójai stb. mentes, legfeljebb azt mondhatod, hogy az általad használtak nem találnak semmit!

Üdv: StMiklos

2009. dec. 17. 11:10
 7/7 A kérdező kommentje:
1,2,4Gb-osak és mindegyiken tapasztaltam már amúgy már volt AVG 9,Avast 4,8,Evira,NOD32,deindnél jelentkezett és egyik sem jelzett vírust!
2009. dec. 17. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!