Miért nem tudom minimum grafikus beállításról feljebb venni a a GTA 4 játékban a grafikát, mikor r9 280x-em van?
800x600-ba, minden low-on van, és semmit nem enged feljebb venni, se felbontást, se részletességet. A menüben írja, hogy 228 mega videómemóriát használok a lehetséges 3000-ből, mégsem engedi feljebb venni a grafikát.
Másik gépen, (HD7750) normálisan működik.
A kártya pontosan a Sapphire R9 280X Vapor-X, és a legújabb játékok kifogástalanul mennek, egyedül a GTA 4 nem hajlandó normálisan elindulni.
/További problémám, hogy nem tudom/értem, hogy mi szükséges hozzá, hogy tudjak menteni, de ez nem a videókártya hibája../
Ha valaki esetleg tudna segíteni, annak nagyon örülnék! Köszi előre is! :)
Akinek ugyanez a problémája, leírom:
A GTA4 nem képes 1 GB videómemóriánál nagyobb kártyákkal boldogulni segítség nélkül, a következőket kell tenni.
Létre kell hozni a játék könyvtárában egy txt állományt commandline.txt néven.
Abba a következő sort kell írni:
-vidmemrestrict 2.0
Ha 2 gigás a vidókártyád, 3.0 a 3 gigás, és így tovább.
Bár nekem 3 gigás, mégsem fogadta el a 3.0-át, a 2.0-ával viszont gyönyörűen megy, igaz csak két gigát lát, de bőven elég lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!