Smittes kérdése:
Véleményetek a videókártyáról? Megér ennyit?
Figyelt kérdés
Erről lenne szó, én a 63k-t sokallom érte, de ez csak személyes vélemény, érdekelne mások véleménye.
2013. dec. 1. 16:28
2/5 macika55 válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
ha már 270x akkor a Vapor-x -re vagy a Hawk-ra szavazok...nem ekll ide toxic...de mondom ez személyes vélemény...de ha már az a pár db ezres is számít akkor 51-ért giga
2013. dec. 1. 17:25
4/5 anonim válasza:
Azon múlik az egész mennyi pénzed van rá.
Ugyan olyan jó az 51 ezres Gigabyte, mint az 58 ezres Vapor-X. Max annyiban különböznek, hogy elismertebb és jobb hűtés a Vapor-X. De lényegében ugyan azt tudja a 2 VGA, semmivel nem leszel hátrányban, ha Giga-t veszel.
5/5 A kérdező kommentje:
ezzel én tisztában vagyok, csak az érdekel, hogy a toxic-nak van-e valami különlegessége, pl jobban oc-zható,halkabb hűtés stb...
2013. dec. 1. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!