Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudna segíteni valaki? A...

Tudna segíteni valaki? A napokban vásároltam egy Asus RT-G32-es routert, egy WL-167G USB-s stick-kel, hogy meg tudjam osztani a netet egy állógép és egy laptop között.

Figyelt kérdés

Eddig UPC-s netem volt, amivel nem kellett állítgatnom semmit, összedugtam a dolgokat és ment a net, meg tudtam wi-fi-n is osztani mindent.

3 napja váltottunk DIGI-re, és amikor össze dugom a gépet a routerral nem tudok a netre csatlakozni. Próbálgattam valami internetes konfigurációt, de szerintem teljesen elrontottam az egészet. Valaki le tudná írni ennek az egésznek a menetét? Képeket is tudok linkelni ha kell, hogy mik a lehetőségek. Előre is köszönöm a válaszokat.

(Ja és ha lényeges: Win 7 van a gépen)

2009. nov. 21. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:

A webböngészöbe ird be 192.168.1.1 (ez a router IP címe) alapesetben a belépéshez a felhasználónév és a jelszó is: admin

A Diginet internetcsatlakozás felhasználónevet és jelszót beállítani.

Wireless menüben a wifi titkosítást, jelszót beállítani.

Részletes beállítási útmutató pdf-ben

[link]

Download fül-Oprendszer választás/válaszd a Vistát/-Manual-ASUS RT-G32 user's manual in Hungarian letöltése

2009. nov. 21. 20:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Ha lesz ma időm ki próbálom!
2009. nov. 22. 12:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült. Ebben a leírásban nincs semmi konkrét. Nem írja, hogy hogyan kell beállítani, sőt, beállításról egy szót nem ír le.
2009. nov. 22. 22:15
 4/4 A kérdező kommentje:
vagyis bocsánat ír, de nem konkrétan,a webes beállítás alpontban meg beállítást tényleg nem ír, csak frissítést, visszaállítást stb.
2009. nov. 22. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!