Van rá mód, hogy egy ősöreg,478-as foglalatra tervezett processzorhűtőt használjak a mostani AM3-as processzoromra?
Most örököltem egy nagyon szimpatikus brutális méretű hűtőt, és abban reménykedtem valami hasznát is vehetném... Kipróbáltam, és némán, szépen megy, nincs szívem kidobni.
A hűtő amúgy Zalman CNPS7000A-Cu, itt van róla cikk: [link] Nekem sajnos csak a 478-as foglalatra való cuccal van felszerelve...
Esetleg más alkatrészek hűtésére nem lehet valahogy felhasználni? :)
Köszi!
Köszi a választ!
Tudsz esetleg javasolni valamit, hogy miből/hogyan csináljak hozzá konvertert?
Az illesztőprogram mire kell? Mármint ha simán rádugom ugyanoda, ahova most a gyári hűtő van rakva, akkor az alaplap nem tudja majd kezelni?
Van egy analóg kis vezérlőpotméterem a régi hűtő és a táp közé kötve, amivel tudom kézzel állítani a fordulatszámot. Szal ha nem találok drivert hozzá, akkor max majd azzal irányítom.
Amúgy szerinted van értelme az egésznek?:D mármint a gyári hűtőnél tuti jobb (OC-n gondolkodom)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!