Számítógép kikapcsolása után magától újraindul a rendszer ill:egeret miért nem érzékelhet?
Rövid sztorim:Ma ép géptakarítást tartatom kifújom a port stb.Bekapcsolom a gépet hirtelen újraindul majd egy fekete képernyővel találkozok vagy be ad egy kék halált vagy ha be is tölt a Windows az egeret nem érzékeli kikapcsolás után meg visszakapcsol magától.
Leszedtem a tetejét akkor látom van oda nem illő darab kis vas csavar (utólag vettem észre falból jött ki)
Szóval most alaplapomat gallyra vágta?lehet ez ellen valamit csinálni?
KÉP (vga hangáratya közötti rész közé eset): [link]
Videó hogy viselkedik a gép (nincs szuper hiper telefonom így csak ilyen a kép minőség): http://www.youtube.com/watch?v=633x_P1eMoo&feature=youtu.be
Előre nagyon HÁLÁS vagyok minden segítségért!
Sanszos, hogy valamilyen csatlakozót kimozdítottál, vagy valamit nem raktál rendesen a helyére. Végig kell nézni, hogy minden a helyén van-e.
Egy csavar tud rövidzárat okozni és akár tönkre is teheti a gépet, de nem tartom valószínűnek hogy nálad valami visszafordíthatatlan történt, mert a hibajelenségeid elég változatosak.
Ha mégis, akkor leginkább cserével javítható a dolog.
A bekapcsológomb működését windowsból lehet állítani. Lehet, hogy nálad rövid nyomásra az újraindítás szerepel. (Mivel az ember általában a Windows Start menűből állítja le a gépet, ez nem szokott feltűnni.)
Ki kell próbálnod, hogy akkor is ezt csinálja-e, ha hosszan benyomva tartod.
Kiegészítés:
A bootolás módja, ideje egyébként nálad normálisnak számít? (Már amikor nem dob hibát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!