Szerintetek ez az egér jó?
2013. nov. 29. 22:47
1/2 A kérdező kommentje:
tudtok*
2013. nov. 29. 22:48
2/2 Itt válasza:
Én egy a4tech x7 750bh használok már 1 éve. Majd fele annyiba került és ezzel is rendszeresen össze szoktam törni őket. Persze nem gumírozott az egér és nem súlyozható de viszonylag jól eltalálták a súlyát. Nem is ez a lényeg hanem hogy Gamer-ek többsége 3 féle képen foglya az egeret. Az egyik típus csak az újaival irányítja az egeret a másik a tenyerét is hozzá érinti, a harmadik pedig tenyérben tartva használja. Ebből következik hogy míg az egyik csuklóból játszik a fogás miatt addig a másik könyékből mozgassa és e miatt az egyik egér rövidebb és magasabb addig a másik alacsonyabb és hosszabb. Ha te csak az újaidat használod akkor a lapos és hosszú kényelmetlen lesz, persze ez is szokható. Ezután kell megválaszd az egered formáját, majd ezután a funkcióit. Ami nekem jó az nem biztos hogy neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!