Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Két képernyő két külön monitor...

Két képernyő két külön monitorral?

Figyelt kérdés
Van egy Dell optiplex 755-öm egy ASUS EAH 6450 Series videokártyával.Két képernyőt dugtam rá. Meg lehet oldani hogyha mondjuk az egyik képernyőn nincs vagy nem mozog az egér akkor csak ott induljon el a képernyő pihentető:
2013. nov. 29. 11:10
 1/4 anonim válasza:
Azt akarod, hogy a 2 monitor ne egymás kiterjesztése legyen? Ha igen akkor egyszerűen át kell állítani a grafikus beállításoknál képernyőklónozásra a beállítást, azt hiszem. Ilyenkor leklónozza az asztalt, tehát két különálló asztalod lesz a 2 monitoron, nem pedig az asztal lesz széthúzva (kiterjesztve). Ilyen esetben a képernyőpihenő (szerintem) csak azon a monitoron fog menni amelyiken nem dolgozol. Nem tapasztalatból írom, mert csak régebben próbáltam ki, de nekem így tűnik logikusnak.
2013. nov. 29. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet megoldani. A képernyővédőnek amúgy sincs sok jelentősége, energiát ugyanúgy fogyaszt a kép pedig nem "ég" már bele (CRT monitornál volt probléma).
2013. nov. 29. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:

ha kiterjesztett-en használod akkor ugyanaz a képernyő lesz a a másik monitoron is szóval egyszerre indul a pihentető

nem lehet ezt így megosztani

ha meg másolásként használod akkor megint nyilván nem lehet..erre sztem nincs lehetőség...de én személy szerint teljesen fölöslegesnek is találnám ha lenne ilyen beállítás

2013. nov. 29. 12:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindent köszönök!
2013. dec. 1. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!