Két képernyő két külön monitorral?
Figyelt kérdés
Van egy Dell optiplex 755-öm egy ASUS EAH 6450 Series videokártyával.Két képernyőt dugtam rá. Meg lehet oldani hogyha mondjuk az egyik képernyőn nincs vagy nem mozog az egér akkor csak ott induljon el a képernyő pihentető:2013. nov. 29. 11:10
1/4 anonim válasza:
Azt akarod, hogy a 2 monitor ne egymás kiterjesztése legyen? Ha igen akkor egyszerűen át kell állítani a grafikus beállításoknál képernyőklónozásra a beállítást, azt hiszem. Ilyenkor leklónozza az asztalt, tehát két különálló asztalod lesz a 2 monitoron, nem pedig az asztal lesz széthúzva (kiterjesztve). Ilyen esetben a képernyőpihenő (szerintem) csak azon a monitoron fog menni amelyiken nem dolgozol. Nem tapasztalatból írom, mert csak régebben próbáltam ki, de nekem így tűnik logikusnak.
2/4 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megoldani. A képernyővédőnek amúgy sincs sok jelentősége, energiát ugyanúgy fogyaszt a kép pedig nem "ég" már bele (CRT monitornál volt probléma).
3/4 anonim válasza:
ha kiterjesztett-en használod akkor ugyanaz a képernyő lesz a a másik monitoron is szóval egyszerre indul a pihentető
nem lehet ezt így megosztani
ha meg másolásként használod akkor megint nyilván nem lehet..erre sztem nincs lehetőség...de én személy szerint teljesen fölöslegesnek is találnám ha lenne ilyen beállítás
4/4 A kérdező kommentje:
Mindent köszönök!
2013. dec. 1. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!