Milyen laptopot érdemes venni? Többi lent.
Milyen laptopot kellene vennem 130-140ezer között.
Használat NEM JÁTÉKRA kell. De azon kívül mindenre. Gondolok itt internetezésre, filmezés zenehalgatásra. Valamint strapabíró legyen sokat lesz hurcolászva fősuliba meg vissza.
Milyen lapos kell nekem,?
i3 vagy i5 esetleg AMD?
Kérlek segítsetek köszönöm.
13-14"-os darabot válassz, mert és mint előttem is írták egy üzleti kategóriás darabot.
Jelenleg a Dell Latitude verhetetlen az NDB (Next Business Day) garancia okán.
Gyakorlatilag ha gonodod van a géppel felhívod a szervízt, egy munkanapon belül kijönnek és a helyszínen javítják. (nagyon barátságos dolog)
Nyugodtan válassz egy használt darabot, ezeket strapára tervezték.
Ajánlom ezt a boltot.
Ha nem magyar nyelvű a billentyűzet, akkor vagy matricázni kell (szerintem az kókányolás), vagy 10 ezerért kapható magyar is. (Könnyen cserélhető alkatrész)
Kiegészítés:
HP-ból az Elitebook és Probook széria az üzleti.
Bármit döntesz is, Sandy Bridge processzornál régebbit ne válassz. Ez onnan ismerszik meg, hogy a processzor típusa négyszámjegyű és 2-vel kezdődik. Ha 3, vagy 4 szerepel az első helyen az csak jó. (Én ezen a területen Intel párti vagyok.)
Most ezzel szemezgetek :
Talán jó lesz. Holnap személyesen is megnézek egy ilyet.
Esetleg vélemények erről a laposról?
Az Inspironok a konzumer ligában indulnak. Ennek megfelelő anyagválasztással, kivitellel. Egy ilyen a felébe sem kerül egy olyannak (újonnan persze) amit ajánlottunk. Ez nem véletlen. csodák nincsenek.
Nézz rá a prohardveren a típussal foglalkozó topicra. [link]
A célnak nyilvánvalóan meg fog felelni, de szerintem fölösleges a 15"-os kijelző és a numerikus pad is. (Az utóbbi engem kifejezetten zavar egy laptopnál.)
Viszont a te pénzed, a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!