Mire mire és mire nem egy 18 ms válaszidejű LCD monitor?
nem eléírás, nem 8 ms, hanem 18.
és mielőtt valaki gúnyolódna: egy méregdrága prémium paneles S-IPS proofing monitorról van szó.
warming time: 30 min!
játszani nem lehet vele.
filmet nézni? videózni? youtube?
flash games?
Játszani is lehet vele, egyébként, de ez egyáltalán nem az általad írt feladokra lett tervezve.
Pl filmet nézni és képet szerkeszteni jól lehet vele.
nem tudom a típust, eizo a gyártó, ennyi infóm van
mondjuk ha eizo akkor nem kispálya
mondjuk annyit napjaink 2 ms-es "csodáiról" hogy az a g2g váltást jelenti (amit jelen monitornál is 6ms) és nem a full bit váltást-ami bizony egy 2 ms-es "csodánál" is 10 ms felett van.
parasztvakítás: hát aki lehet,az egy paraszt azt tessék is vakítani.
ugye az eizo a prof szériában nem engedheti meg magának hogy a hozzáértő szakmai vevőt megpróbálja megvezetni mert úgyse tudja.
míg az LG Samsung meg hasonlók a konsumer kategóriában megengedhetnek maguknak akármilyen marketingkamut mert az átlagjózsi (ld amőba) úgyis beveszi hisz fingja sincs róla.
Én pl egy 8ms-es HP S-IPS monitor mellől írok (LP2065), de játékoknál semmi utánahúzás se volt.
Ahogy régi 12ms-es TN paneles LG L1750S -em mellett sem volt.
"warming time: 30 min!"
Mi a f.asz ez?! Gyújts alá kukoricacsutkával, v disznóperzselővel -ott nálatok vidéken biztos, hogy van ilyen-, és akkor megvan az 5perc alatt...
igen, ez így van a PANTONE (!) színhelyes megjelenítéshez ennyi melegedési idő kell.
tudod a pantone színhelyes megjelenítés az a dolog, amit a 2 ms-es konsumer hulladék "csodád" még hírből se ismer...
warming time: 30 min
nem a "nagy" gyártókat szudpm, hogyen az LG és Samsung palettán is van profi monitor.
nem.
én az agyhalott-agymosott fogyasztói átlagjózsikat szidom (és NÉZEM LE, és MEGVETEM) aki megveszi a boltban a legújabb 2 ms-es konsumer csodát, és azt hiszi van egy JÓ MONITORA, miközben állítom, hogy jó monitort még az életében nem látott és fingja sincs róla mitől jó egy monitor.
most őszintén: mit lehet arra az idiótára mondani aki beveszi a (pl.) a 2 ms-t, a 100.000:1-hez és hasonló totál kamukat?
és még büszke is rá, hogy lám nekem 100.000:1-es monitorom van!
az idióta. az agyhalott zombi.
ha tudná (és ehhez fel se kell állni a net elől csak utánaolvasni) hogy a 2 ms-ből a 100.000-ből mi igaz a valóságban és hogyan igaz...
és szidd a nagyobb gyártókat, értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!