Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire mire és mire nem egy 18...

Mire mire és mire nem egy 18 ms válaszidejű LCD monitor?

Figyelt kérdés

nem eléírás, nem 8 ms, hanem 18.

és mielőtt valaki gúnyolódna: egy méregdrága prémium paneles S-IPS proofing monitorról van szó.

warming time: 30 min!

játszani nem lehet vele.

filmet nézni? videózni? youtube?

flash games?

2013. nov. 28. 21:01
 1/10 BM-Striker ***** válasza:

Játszani is lehet vele, egyébként, de ez egyáltalán nem az általad írt feladokra lett tervezve.

Pl filmet nézni és képet szerkeszteni jól lehet vele.

2013. nov. 28. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Esetleg típust nem lehetne mondani?
2013. nov. 28. 21:07
 3/10 A kérdező kommentje:

nem tudom a típust, eizo a gyártó, ennyi infóm van

mondjuk ha eizo akkor nem kispálya

2013. nov. 28. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Amőbázni frankón lehet vele, mert abban nincs mozgás, így ott legalább nem zavaró az utánhúzása...
2013. nov. 28. 21:15
 5/10 A kérdező kommentje:

mondjuk annyit napjaink 2 ms-es "csodáiról" hogy az a g2g váltást jelenti (amit jelen monitornál is 6ms) és nem a full bit váltást-ami bizony egy 2 ms-es "csodánál" is 10 ms felett van.

parasztvakítás: hát aki lehet,az egy paraszt azt tessék is vakítani.

ugye az eizo a prof szériában nem engedheti meg magának hogy a hozzáértő szakmai vevőt megpróbálja megvezetni mert úgyse tudja.

míg az LG Samsung meg hasonlók a konsumer kategóriában megengedhetnek maguknak akármilyen marketingkamut mert az átlagjózsi (ld amőba) úgyis beveszi hisz fingja sincs róla.

2013. nov. 28. 21:21
 6/10 BM-Striker ***** válasza:

Én pl egy 8ms-es HP S-IPS monitor mellől írok (LP2065), de játékoknál semmi utánahúzás se volt.

Ahogy régi 12ms-es TN paneles LG L1750S -em mellett sem volt.

2013. nov. 28. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:

"warming time: 30 min!"

Mi a f.asz ez?! Gyújts alá kukoricacsutkával, v disznóperzselővel -ott nálatok vidéken biztos, hogy van ilyen-, és akkor megvan az 5perc alatt...

2013. nov. 28. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Most akkor azért jöttél ide, hogy kirakd a kérdést, oszd alatta az észt, és szidd a nagyobb gyártókat, értem.
2013. nov. 28. 22:18
 9/10 A kérdező kommentje:

igen, ez így van a PANTONE (!) színhelyes megjelenítéshez ennyi melegedési idő kell.

tudod a pantone színhelyes megjelenítés az a dolog, amit a 2 ms-es konsumer hulladék "csodád" még hírből se ismer...

warming time: 30 min

2013. nov. 29. 09:51
 10/10 A kérdező kommentje:

nem a "nagy" gyártókat szudpm, hogyen az LG és Samsung palettán is van profi monitor.

nem.

én az agyhalott-agymosott fogyasztói átlagjózsikat szidom (és NÉZEM LE, és MEGVETEM) aki megveszi a boltban a legújabb 2 ms-es konsumer csodát, és azt hiszi van egy JÓ MONITORA, miközben állítom, hogy jó monitort még az életében nem látott és fingja sincs róla mitől jó egy monitor.

most őszintén: mit lehet arra az idiótára mondani aki beveszi a (pl.) a 2 ms-t, a 100.000:1-hez és hasonló totál kamukat?

és még büszke is rá, hogy lám nekem 100.000:1-es monitorom van!

az idióta. az agyhalott zombi.

ha tudná (és ehhez fel se kell állni a net elől csak utánaolvasni) hogy a 2 ms-ből a 100.000-ből mi igaz a valóságban és hogyan igaz...

és szidd a nagyobb gyártókat, értem.

2013. nov. 29. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!