Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy régi nyákból szeretnék...

Egy régi nyákból szeretnék kiforrasztani diódákat és kondenzátorokat meg Led –eket. Milyen hőfokra kell állítani a forrasztó pákát hogy a kiforrasztáskor ne sérüljenek az alkatrészek?

Figyelt kérdés

2013. nov. 28. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyanakkorára, mintha beforrasztanád. Használj ónszippantót!
2013. nov. 28. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Ilyen célra van megfelelő eszköz (pl. egy gázhevítős forrasztó megfelelő adapterrel), amivel egyszerűen el tudod távolítani a kívánt részeket. Elektromos forrasztóm nekem csak egy ősrégi van, hőfokot nem tudok mondani, mivel ezen csak egy kétállású kapcsoló van. Ezzel eddig csak alaplapról távolítottam el kondit, mivel az alaplap épsége már nem volt szempont, addig melegítettem a lábakat, amíg ki tudtam húzni a kondenzátort.
2013. nov. 28. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!