Miért rossz a grafika?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy van pár játék ahol régi gépemen mikor maxon volt a grafikai beállítás sokkal szebb volt mint most az új gépen pedig ez jóval erősebb annál...hiába van minden úgy, egyszerűen van ahol olyan mintha nem lenne élsimítás meg semmi...win 7 újrarakva ,legfrissebb driver..nem értem egyszerűen ilyen mitől lehet. Ha valakinek van valami ötlete kérem segítsen! Előre is köszönöm!2013. nov. 28. 18:11
3/6 A kérdező kommentje:
pl GTR Evolution, BMW M3 Challange
AMD Athlon Athlon II X3 450
8GB DDR3
Sapphire 7790 1GB GDDR5
2013. nov. 28. 19:13
4/6 anonim válasza:
ezek mind régi játékok, hiába van jobb konfigod, nem lesz jobb.
5/6 A kérdező kommentje:
tudom , ezzel én tisztába vagyok , de régi gépen mégsem volt olyan életlen az autó széle meg a pálya távolabb, és azért sem értem most miét olyan..
2013. nov. 28. 19:55
6/6 anonim válasza:
nálam a worms megy igy, illetve nem megy mert nagyon ronda a grafika, kiforditott szinek stb, mit tehetnék vele,?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!