Szerintetek melyik a jobb fejhallgató?
vagy
bolt tól kértem véleményt
SENNHEISER HD 449: a 449 igazi otthoni mindenes fejhallgató, kellő basszussal és cizellált hangzásvilággal
SENNHEISER HD 215 : a215 inkább stúdió jellegű. a basszus van előtérbe helyezve, a 449-től kissé kopogósabb is
a boltos nak ez a véleménye de én a 449 ről azt olvastam hogy nem igazán jó minőségű remélem ti tutok segíteni mert nem tudom eldönteni
<- A Skullcandy csak egy Beats-hez hasonló, az alsó kategóriába is nyitó túlárazott divatmárka, ne várj tőle árához illő minőséget.
Én a kettő közül a Sennheiser HD 215-öt választanám, de hogy a félresikerült HD449 helyett ajánljak egy kiemelkedő alternatívát is: Érdemes szemügyre venned a kategória csúcsának számító Shure SRH440-et, mely inkább a kiegyensúlyozott, közel természetes hangzás felé tendál:
Továbbá, ha spórolni szeretnél, akkor az ár/érték arány bajnok Superlux cég termékeit válaszd, mert tőlük már 10000 Ft alatt megkapod azt a szintet, amit a Sennheiser-től csak 20000 Ft felett:
www.graphicmail.sk/new/viewnewsletter2.aspx?SiteID=4561&SID=38&NewsletterID=41913
Van, de nem csak az, hanem a HD668B vagy HD669 is. (ezek nagyjából egy szinten vannak, hiába van különbség az árak között)
Utcai használatra ezt a típust ajánlom: [link]
Jó basszust ad, mivel ez a Superlux kimondottan DJ-knek szánt fejhallgatója, de hangminőségben nem jobb, mint a fele annyiért beszerezhető HD668B vagy HD669.<- Már ezutóbbinak is kellően erős mélyei vannak.
Ha nem viszed utcára, akkor a HD668B, HD669 vagy HD661-et ajánlom.(persze megfelelő lejátszó eszközzel utcára is vállalhatóak) így legalább pénzt is spórolsz és ha nincsen minőségibb hangchippel ellátott telefonod/mp3 lejátszód vagy hangkártya a gépedben, akkor arra is marad pénzed a fejhallgató megvásárlása mellett.
Szerintem nekem is ő a 92%-os emberke tanácsolta a 668B-t.
Iszonyat jól szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!