Megvenni, vagy nem venni? Asus Gtx 295 vs. Msi GTX 470 twin frozr ii?
Szeretnék beruházni egy videó kártyára, de fogalmam sincs, hogy melyik lenne jobb választás. (Ez a 2 elérhető)
Tekintve, hogy azt olvastam a 295 "erősebb", viszont amikor utána olvastam, akkor derült ki, hogy neki a Ram-ja GDDR3 amíg a 470-esé (igaz 500Mb-al kevesebb, de neki megvan a GDDR5. És támogat directx 11-et, míg a 295 nem.
Eléggé dilemmás, főleg, hogy a gtx 295 olcsóbb is lenne, de használtan nincs olyan nagy ára, szóval a kérdésem:
Melyikből lehetne többet ki préselni?
Válaszokat, előre is köszönöm. (:
Mindenképp a GDDR5 a jó vétel, lényegtelen mennyivel kisebb a VRAM-ja..
Újabb és gyorsabb.
Hogy hogy csak ez a 2 elérhető? És mennyibe kerül a GTX 470?
Illetve milyen konfig lenne mellette?
60 euróba lenne,azért csak ez a kettő, mert használtan veszem, és át böngésztem már mindent (:
480-at akartam 80-ba,de elhappolták.
Ami jönne mellé az majd egy:
CPU: Amd fx-8120 (lesz)
RAM: 8Gb DDR3 1333Mhz
Alaplap: ASRock M3N78D
OP: Win7 Professional 64 bit
Meg venni akarok egy igényesebb tápot, mert most egy 250W-os csoda van benne. (:
Akkor olyan 20.000 Ft körül van az ára.
Az FX-8120 nem nagyon éri meg az árát, annyiért van már 8320 is, viszont az az alaplap nem valami jó ilyen processzor alá..
Tehát inkább ajánlom az FX-6300-t és a procin spórolt 10k-ból már kijön egy jobb alaplap. Asus M5A97 R2.0
Tápból elég lesz egy XFX Pro 450 vagy Coolermaster GX450.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!