Milyen PC-t ajánlotok ami megfelel a követelményeknek?
Hello!
Tehát valami ilyensmit szeretnék:
Egy középkategóriás gép (azt hiszem)
Használnám videószerkesztésre illetve játszásra is
Fussanak el rajta ezek gond nélkül: BF4 , CoD Ghosts (meg az összes ezekből illetve BF-ből) AC4.. Szóval az összes mai játék, de nem kell persze extreme-n csak hogy normálisan menjen!
Lehessen rajta normálisan videót szerkeszteni pl Vegassal, illetve Adobe szoftverekkel úgy, hogy simán renderel egy Full HD-s videót, nem fagyogat le.
Tehát valami ilyesmi lenne. A HDD-t olyan 1TB - osra gondolom. Lehessen SSD-vel bőviteni később, az ne legyen benne az árba, később venném meg. Felőlem lehet AMD processzor is, ha jól viszi a dolgokat. Ha jól tudom az intel alapvetően erősebb. A RAM szerintem 8GB-on megfelelő. Na talán innen rátok bízom.
Mit gondoltok? Szakértők?
Nem vagyok képben az árakkal, olyan 200Ezer-250Ezerig gondoltam.. Minél olcsóbb legyen persze!
Előre is köszönöm
Asus R9 280X 3GB DDR5 R9280X-DC2T-3GD5 videokártya 36 hó gar.
1 db 87,789 Ft
FSP Raider 550W tápegység 36 hó gar.
1 db 15,221 Ft
Gigabyte H87M-HD3 alaplap 36 hó gar.
1 db 21,304 Ft
Intel Core i5-4570 processzor 36 hó gar.
1 db 46,892 Ft
Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1K2/8GX memória 36 hó gar.
1 db 20,439 Ft
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 24 hó gar.
2 db 14,652 Ft
Zalman Z5 Plus Midi fekete számítógépház 12 hó gar.
1 db 17,803 Ft
Összesen: 238,752 Ft
pl.
Ez miben jobb??
Illetve sokkal jobb, jelentős a különbség?
Semmiben nem jobb, csak barátunk még elcsúszik olyan apróságokon is, mint hogy több mint 5 centiméterrel hosszabb a vga, mint ami a házba fér. Szóval a vga nem fér bele a házba.
A konfig főelemei ugyanazok, csak szeretne érvényesülni.
Nem baj, legközelebb összejön majd.
Az enyémben jobb a proci, jobb az alaplap, jobb a ram, és nincs benne feleslegesen 2 vinyó.
Azt pedig sajnálom, hogy elrontottam a házat, az amúgy sem valami fontos(csak a szellőzés szempontjából).
Ajánlanál egy olyan házat, amibe belefér?
Ha videót akar szerkeszteni, szerintem mindképp előnyös a 2*1tb, mivel gondolom nem vga felbontásban meg 3gp-ben csinálná ezt.
A 2*1 pedig meghibásodás esetén még használhatóvá teszi a rendszert, a tárhely pedig sosem rossz.
K-s procit direkt nem írtam, mivel nem írta hogy fontos neki a tuning.
A lapra ugyanez vonatkozik, elég a h87 lap k nélküli proci mellé.
A zalman z5 megfelelő például, ott 33 centi hely van a vga-nak.
Annyi, hogy tudnál ajánlani egy kicsit olcsóbb videókártyát?
Vagy tényleg 80Ezresre van szükség? Nem CAD-ozgatni akarok, csak videót rederelni, kell ilyen erős?
Összeállítottam egy másikat, ez kevesebb, mint 200k:
Itt valami nem stimmel:
"Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 24 hó gar.
2 db 14,652 Ft"
Ennek darabja -15532-Ft!!!
???!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!