I5 processzor elég a legújabb játékokhoz?
Figyelt kérdés
Egy 4 szállas i5-ös processzoron elfutna a Battlefield 4, az új NFS és az új Cod?2013. nov. 24. 20:47
1/8 anonim válasza:
Elég bőven, de játékra sokkal inkább a videókártya számít, mintsem a processzor. Milyen VGA-t akarsz mellé rakni?
2/8 anonim válasza:
Melyik i5-ös?
Amúgy sztem igen :)
3/8 anonim válasza:
el, de i5 és i5 között is van különbség
4/8 A kérdező kommentje:
2 magos 4 szállas, nemtudom még melyik, de min. 2.4GHz-s procival egy 2GBs AMD videókártyával
AMD Radeon HD 7670M
2013. nov. 24. 20:55
5/8 anonim válasza:
Baj lenne, ha nem lenne... Nekem még a core 2 duo is viszi őket, akkor egy i5 simán egy jó vidikari mellett...
6/8 A kérdező kommentje:
Core 2 Duo viszi a azokat amiket feljebb leírtam? :D
2013. nov. 24. 20:58
7/8 anonim válasza:
A Bf4-nek az alsó rendszerhatára egy Core 2 Duo 2.4 ghz...
a Bf4 egy jó kártyával simán elfut, a Ghosts elég rosszul van optimalizálva, de az alsó határa : Core 2 Duo 2.66 ghz
(Természetesen a Ghostsnál a core 2 duo olyan 5-10 fpst csinál) de egy I5-el meg egy Nvidia GTX 570-el simán elfut
8/8 A kérdező kommentje:
Ha i5 ből pl csak 1.8GHz-s processzor van az is elég? vagy az már kevés? 2 magos 4 szálas
2013. nov. 24. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!