Milyen Játékokkat ajánlatok egy intel gma 4500 videókártyára?
Ne viccelj :-)
GMA 4500 nem játékra alkalmas. Vagy sokkal inkább: játékra nem alkalmas. Talán egy WOW, egy Starcraft (nem a II-es!), egy F1-1999-02 elmegy rajta, de csodákat ne várj.
Utolsó válaszoló!
kösz ilyen válaszokra számítók továbbra is a
többieknek pedig:
tisztában vagyok vele hogy nem játékra tervezték viszont én
addigis amíg nem veszek jobb videó kártyát adig tökéleten meg teszi ilyen játékokal játszani
Akkor a kérdés feltevésével van a gond, mi meg barmok vagyunk, hogy a kérdésre válaszolunk.
A kérdés: milyen játékokat _ajánlunk_?
És mivel a GMA4500 nem egy acélos kártya, nem igen lehet rá ajánlani, maximum az "archívumból", ami meg is történt. Ennyi erővel mondhatom, hogy az összes DOS-os játék jól fut DosBox-ban rajta maxon...
Egyébként pedig sajnos a "let me google that for you" link nem engedélyezett, pedig ide is nagyon vág (intel gma 4500 games)
Nekem nagyon sok játék elindult rajta élvezhető grafikán, mondjuk a kártya mellet még volt 4 gb ramom meg 2 ghz dualba!
Nekem ezek mentek:
Half life 2
Need for Speed Undercover
COD 4
Prey
Overlord
Serious Sam 2
Total Overdose
Age of Empires III
Far Cry 1
Hitman - Blood Money
Counter Strike Source
Bully: Scholarship Edition
Need For Speed Most Wanted
Armed and Dangerous
WarCraft 3 - Frozen Throne
Doom 3
Devil May Cry 4
Fallout 3
Ez csak néhány amire most emlékszem, az olyan emberek véleményét akik farzsebből 4 magos gépeket vásárolnak meg se halgazsd mert nekik egy ilyen mezei videokártyával rendelkező gép már ős kövület, de akinek csak ez van ezt is értékeli :) Amugy nekem laptopba volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!