Adamperlaki kérdése:
Ha egy sata3- as hdd rádugok a sata2- es csatlakozóba működni fog?
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 20:07
2/10 anonim válasza:
Igen, csak sata2-es sebességgel.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 23. 20:16
5/10 anonim válasza:
Hehe, megint itt járt valami köcsög troll lepontozni...
6/10 levis56 válasza:
Biztos nem tudja miért nem megy sata 3 a sata 2 sebességével,ha ilyen választ adsz indokold mert aki nem tudja azt hiszi te vagy tájékozatlan.
7/10 anonim válasza:
Szerintem meg csak szimplán hülye, unatkozik, nincs anyja, utálja mindenki stb stb. Sok ilyen kis 10 éves p*cs van.
8/10 anonim válasza:
Nándikám vagy csak ért hozzá!
Elárulom neked, hogy ha egy SATA3-as HDD-t rádugsz egy SATA2-es csatira, akkor az nem SATA2-es sebességgel fog menni, hanem marad a sebessége annyi, amennyi volt épp ezért osinho válasza sokkal közelebb áll a valósághoz, mint a tiéd. Ha nem érted mit írok, akkor kérdezz... :)
9/10 anonim válasza:
Oké, értem.
Ettől függetlenül a lényeg benne volt a válaszomban, csak hozzáfűztem valamit, ami nem befolyásol itt sok mindent. Ezért még nem kell lepontozni, vagy ha már pontoz, írja oda, hogy rosszul tudom, vagy javítson ki esetleg...
10/10 Osynho válasza:
Pontoznak ezek össze-vissza. :) Nem kell fennakadni. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!