Miért nem olvas a gépem írt DVD-t?
Figyelt kérdés
Adott egy laptop DVD író. A gyári DVD-s filmeket felismeri és lejátssza, de az írott lemezeket nem. Az írott CD-t igen. A saját maga által írt filmet sem olvassa vissza. Átraktam egy másik gépbe és egy asztali lejátszóba, azok vitték.2013. nov. 23. 18:01
1/1 seepheerd válasza:
Több oka lehet:
- régi a mechanika
- régi a firmware (ezt lehet frissíteni)
- nem tiszta a lencse.
Itt egy trükk, amit a régi gépemen alkalmaztam. Amikor kinyílt a tálca, a középen található fejet (ugye a CD/DVD belülről kifelé íródik) fogtam és ujjal kifelé toltam kissé (mondjuk félútig). Ezután már olvasta azt a lemezt is amit addig nem is látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!