Hol tudnék venni zophone 5 telefont?
Hát interneten is lehet rendelni vagy mediamarkt vagy egy Apple boltba de ha internetről akarsz rendelni akkor mindenképp figyelj arra hogy tényleg annyi GB hely legyen benne mint amennyit kifizettél. Nekem is ilyen telefonom van szerintem jó de az iOS 7 nagyon furcsa lett de ha most veszel telefont akkor ez már fel sem fog tűnni . Előre figyelmeztetlek hogy NEM lehet bővíteni a memóriát szóval ha betelt a hely akkor le kell töltened a gépedre és utánna lehet törölni a telefonról és a SIM kártyád sem lesz jó bele mert mini kártya kell ezért be kell menni egy telefon boltba és ki kell vágatni a kártyát és nem tudsz küldeni más falyta telefonra Bluetoothon semmit szóval egy kicsit szívás
de gyönyörű képeket csinál és semmilyen vírus nem tudja megtámadni!! Én ajánlom sok előnye van de azért van hátránya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!