Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol tudnék venni zophone 5...

GreenLand kérdése:

Hol tudnék venni zophone 5 telefont?

Figyelt kérdés

2013. nov. 21. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
miért akarsz olyat venni? jobbat szarok.
2013. nov. 21. 22:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor te milyet tudsz ? :D
2013. nov. 22. 02:49
 3/5 anonim ***** válasza:
vegyél windows phone-os vagy androidos telót, vagy igazi iphonet, ne klón szart
2013. nov. 22. 08:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Attól még hogy klón ,attól még lehet jó.
2013. nov. 22. 09:59
 5/5 anonim válasza:

Hát interneten is lehet rendelni vagy mediamarkt vagy egy Apple boltba de ha internetről akarsz rendelni akkor mindenképp figyelj arra hogy tényleg annyi GB hely legyen benne mint amennyit kifizettél. Nekem is ilyen telefonom van szerintem jó de az iOS 7 nagyon furcsa lett de ha most veszel telefont akkor ez már fel sem fog tűnni . Előre figyelmeztetlek hogy NEM lehet bővíteni a memóriát szóval ha betelt a hely akkor le kell töltened a gépedre és utánna lehet törölni a telefonról és a SIM kártyád sem lesz jó bele mert mini kártya kell ezért be kell menni egy telefon boltba és ki kell vágatni a kártyát és nem tudsz küldeni más falyta telefonra Bluetoothon semmit szóval egy kicsit szívás

de gyönyörű képeket csinál és semmilyen vírus nem tudja megtámadni!! Én ajánlom sok előnye van de azért van hátránya is.

2013. nov. 22. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!