Milyen helyeken tudom feljelenteni a PCX-et?
Fogyasztóvédelemnél.
De előbb fenyegesd meg őket, hogy feljelented, mielőtt feljelentenéd.
Mi történt?
ez utolsó link csak egy nonprofit egyesület...
Neked a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz kéne fordulni.
Ugyan nem tisztem bírálni meg kérted is, hogy ne kérdezzünk, de ezt így kéretlenül is muszáj:
Kérdező, ha nem jutottál el odáig, hogy beírd a "fogyasztóvédelem" szócskát a Google-ba, akkor ez alapján kicsit tovább gondolkodva (persze csak feltételes módban) nem lehetséges-e esetleg az, hogy tévedtél és hogy éppen valami kapitális félreértés miatt akarod feljelenteni az egyébként kifejezetten megbízható PCX Kft.-t?
...és még egy lapáttal: Miért kívánod őket feljelenteni?
G.
A fenyegetés lepereg róluk. És nem írom le hogy mi történt pontosan, mert nagyon hosszú lenne. Sok embert átvertek a garanciával kapcsolatosan. És ez nem befeketítés, de ha rám hallgattok nem vásároltok többé náluk. Én is évek óta vásárló voltam, nem kevés pénzt hagytam náluk, de csalódnom kellett.
Több vásárló is összefogott és ettől kicsit beijedtek, ezután a facebookon ma írtak is ezzel kapcsolatban, de merő hazugság az egész. Úgy látszik pár emberrel már felvették a kapcsolatot, és már látszólag meg fog oldódni az ügy egy-két embernek. De hazugság! Csak ígérgetnek! Többet nem írok mert tényleg nagyon hosszú történet.
A linkelt oldalakon nem tudok eligazodni. Tudna valaki telefonszámot, és email címet adni? Nagyon szépen köszönöm!
Geniuseus:
Gondoltam hogy ilyen válaszok fognak érkezni, de nem tudok eligazodni a weboldalukon. Eddig még soha nem volt dolgom a fogyasztóvédelemmel. Az elérhetőséget nem találom, mert nem tudom hol kell megkeresni.
És nem is akarok vitába szállni ezzel kapcsolatban, mert teljesen felesleges...
Kicsit olvasgattam a témában, valóban hallatlan dolgok történtek, de remélem, hogy azért kikászálódik valahogy a webáruház a ganyéból.
Szóval, elérhetőség: Normál esetben most leb&sználak, hogy még egy weblapon se tudsz eligazodni, de esetünkben kormánylapról van szó, tehát más a felállás.
Tehát: Balra "Panaszügyintézés"
"területi felügyelőségek elérhetőségei megyékre bontva" c. link aztán kiválasztod a megyét és szépen kiírja az illetékes épületet, címet, telefonszámot, e-mail címet is.
Ha másra nem is, ez arra jó lesz, hogy felhívva őket a jó helyre irányítsanak.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!