Tudnátok linkelni egy jó gép házat?
Figyelt kérdés
KB 20 k-t szánok rá ,kicsit többet2013. nov. 21. 18:04
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
T5 nem éri meg, abban az árban van a Sharkoon-től a T28-as modell, én azt venném 20 ezerből:
De lehet még piros és kék színben is kapni.
3/9 anonim válasza:
Azt direkt nem írtam, mert engem is lebeszéltek róla, hogy nagyon instabil.
4/9 anonim válasza:
Instabil? Csomó ismerősömnek olyan van (nekem laptopom van) és elvileg kifogástalanul mőködik. És a hozzászólásokban is ezt olvasni PCX-en vagy Ipon-on.
5/9 anonim válasza:
Nekem a prohardveren írták.
(#53440) ShellKretor válasza delveccio (#53439) üzenetéreÚjVálaszPrivát2013-11-10 18:58:37
ShellKretor
(PH! félisten)
LOGOUT blog
A T28-as Sharkoon ugyanolyan instabil szerkezetileg mint a Tauron: videó róla.
Én nem ajánlom a megvételét!
6/9 A kérdező kommentje:
Igazából még 30 k ig is elmennék,de valami hasonló letisztult forma jobb lenne mint pl. a Sharkoon-től a T28.
2013. nov. 21. 18:50
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Jól van, hiszek neked. Elvégre nem én adok 83%-ban hasznos válaszokat. :D
9/9 anonim válasza:
Nem is azért másoltam be a dolgokat... Csak, hogy nem a levegőbe beszélek és nem csak lebeszélni akarom a kérdezőt, vagy ellened beszélni.
Ettől függetlenül lehet még nagyon jó ház a T28 és vehetsz olyat kérdező.
Engem jól kioktattak vele kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!