Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mennyire lehetne...

Szerintetek mennyire lehetne kihasználni egy HD7870-es vga-t egy AMD Athlon x2 270-el? Továbbiak lent.

Figyelt kérdés

Jelenleg a fent említett processzor van a gépemben... Tudom nem egy újdonság... viszont nincs egyszerre annyi pénzem, hogy vegyek egy új gépet...

Így, úgy döntöttem szép lassacskán alkatrészeket cserélgetek...

Tehát ebből indulna a kérdésem... Ez a vga kb.: 2-3 hónapot menne ezzel a procival... Elsősorban játszogatok... World of Tanks-al és World of Warcraft-al... De néha gtaIV is becsúszik...

Köszi a válaszokat...

2013. nov. 20. 23:45
 1/5 soccerway ***** válasza:
Jelenleg az x2-es procid mellett milyen vga van? Ha vennél egy 7870-est, 3 hónap múlva milyen fejlesztés lenne?
2013. nov. 21. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha később értelmesebb proci lesz mellette persze nincs gond, viszont attól függően mennyiért/hol nézel 7870et egy 270x-el lehet jobban járnál.

De amúgy pl. nálam is egy core2duo proci mellett ment egy 7850 pár hónapig és persze a vga unatkozott, de baja nem lesz és a pénztárca itt se engedte meg a proci+vga cserét egyszerre.

Csak a tápod ne legyen rossz ^^

2013. nov. 21. 00:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

AMD FX6300-as procira gondoltam a következő lépésben.

A táppal szerintem nem lehet gond, most cseréltem. Chieftec ctg 550 80P.

2013. nov. 21. 07:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Jelenleg egy HD 6670 2gb gddr3 van.

Ezt váltaná le a HD 7870 vagy 270x.

Fejlesztési tervben van a proci, alaplap, + 4gb kingston Hyperx+ 120gb kingston hyperx ssd. Prci hűtéssel nincs gond jelenleg is egy Cooler Master Hyper 212 EVO van. azt nem gondoltam cserélni...

2013. nov. 21. 07:28
 5/5 soccerway ***** válasza:

Mivel én kizárólag a WOT-hoz fogok fejleszteni gépet, csak szólok hogy arra még egy olcsó intel proci is jobb, a vga kártya meg nem sokat számít: [link]

"In single-threaded tasks, the Intel G3420 is about 43% faster."

Csak hogy ne érjen meglepetés, én is a 6300-ast vettem volna ha nem járok utána, egyébként a jövőben az újabb játékokhoz valszeg jobb lesz az amd, mint ahogy pl. most a BF4-hez is.

2013. nov. 21. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!