Szerintetek mennyire lehetne kihasználni egy HD7870-es vga-t egy AMD Athlon x2 270-el? Továbbiak lent.
Jelenleg a fent említett processzor van a gépemben... Tudom nem egy újdonság... viszont nincs egyszerre annyi pénzem, hogy vegyek egy új gépet...
Így, úgy döntöttem szép lassacskán alkatrészeket cserélgetek...
Tehát ebből indulna a kérdésem... Ez a vga kb.: 2-3 hónapot menne ezzel a procival... Elsősorban játszogatok... World of Tanks-al és World of Warcraft-al... De néha gtaIV is becsúszik...
Köszi a válaszokat...
Ha később értelmesebb proci lesz mellette persze nincs gond, viszont attól függően mennyiért/hol nézel 7870et egy 270x-el lehet jobban járnál.
De amúgy pl. nálam is egy core2duo proci mellett ment egy 7850 pár hónapig és persze a vga unatkozott, de baja nem lesz és a pénztárca itt se engedte meg a proci+vga cserét egyszerre.
Csak a tápod ne legyen rossz ^^
Köszönöm a válaszokat.
AMD FX6300-as procira gondoltam a következő lépésben.
A táppal szerintem nem lehet gond, most cseréltem. Chieftec ctg 550 80P.
Jelenleg egy HD 6670 2gb gddr3 van.
Ezt váltaná le a HD 7870 vagy 270x.
Fejlesztési tervben van a proci, alaplap, + 4gb kingston Hyperx+ 120gb kingston hyperx ssd. Prci hűtéssel nincs gond jelenleg is egy Cooler Master Hyper 212 EVO van. azt nem gondoltam cserélni...
Mivel én kizárólag a WOT-hoz fogok fejleszteni gépet, csak szólok hogy arra még egy olcsó intel proci is jobb, a vga kártya meg nem sokat számít: [link]
"In single-threaded tasks, the Intel G3420 is about 43% faster."
Csak hogy ne érjen meglepetés, én is a 6300-ast vettem volna ha nem járok utána, egyébként a jövőben az újabb játékokhoz valszeg jobb lesz az amd, mint ahogy pl. most a BF4-hez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!