Hogyan lehet navigációra használni a telefont, ha nincs telepítve rá op. Rendszer?
Figyelt kérdés
Itt van ez a telefon: [link]
GPRS kapcsolat: Van
Operációs rendszer: Nincs
Hogyan működik így a navigáció? Ill. hogyan lehet rá nav. szoftvert telepíteni?
2009. nov. 19. 13:47
1/4 anonim válasza:
hogyan telepítesz egy játékot a gépedre, ha nincs rajta op rendszer(Windows, Linux, Dos, stb).
sehogy, tenni kell rá Op rendszert.
Nemtom milyen op rendszer fut ezen, valszeg symbian, de az tudtommal open source. Viszont szerintem ez egy elírás, hogy nincs rajta op rendszer. de ha nix, akkor tenned kell rá egyet. utána azt telepítesz rá amit akarsz.
2/4 anonim válasza:
Ha nincs telepítve a progi, akkor sehogy nem tudod használni navigációra. A GPRS kapcsolat kevés a navigációhoz, az egy adatkapcsolat, nem a GPS kapcsolatot jelenti. Ahhoz beépített GPS antenna is kell a telóba vagy külső GPS antenna.
3/4 anonim válasza:
Nos, lehet vele mutogatni különböző irányokba.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor mégsem vagyok egész hülye, pedig nem vagyok már mai csirke! :)
2009. nov. 19. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!