Milyen laptopot vegyek internetezéshez?
Figyelt kérdés
Milyen laptopot vegyek ha csak internetezésre, videónézésre és skypeozásra használnám. Szóval ilyen irodai dolgokhoz és otthoni felhasználásra. Minél olcsóbb legyen de jó.2013. nov. 20. 18:14
1/3 anonim válasza:
Vegyél valamilyen 12-14"-os üzleti kategóriás darabot használtan. Az anyagminőségük össze sem hasonlítható a konzumer gépekével.
Dell latitude, HP Elitebook, HP Probook, Lenovo Thinkpad mind ajánlottak.
(Ez meg egy igen nagyon korrekt kereskedő piszok jó cuccokkal.)
2/3 A kérdező kommentje:
igen én is itt nézegettem. bár én inkább az IBM-et preferálom. de nem tudom hogy ilyen bolt van Debrecenben is? amúgy ezt nézegettem. [link]
2013. nov. 20. 18:50
3/3 anonim válasza:
A Dell "NBD" garanciája jelenleg verhetetlen. (és sokkal szebbek mint a kőbaltával faragott formatervű Lenovo-k. persze ez ízlés dolga)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!