Miért fagy ki a sajátgép, tálca? (bővebben lenn)
Letöltöttem tegnap egy video konvertáló programot és utána észrevettem pár kattintás után kifagy a sajátgépem de ez szerintem csak véletlen és nem a program okozza.
Feladatkezelőbe látni hogy a sajátgépért,a tálca és az asztal megjelenítéséért felelős explorer.exe ha megnyitok egy sajátgépet majd rákattintok valamelyik meghajtóra és azon belül megnyitok mappákat,visszalépek,stb. (5-10 kattintás után) a CPU használata felmegy 80-99-re és kifagy a sajátgép vele együtt a tálca is.
Ha szerencsém van rá tudok kattintani a piros x-re majd a befejezés most-ra így magától leállítja az explorer.exe-t aminek az az eredménye hogy bezárja a sajátgépet,eltűnik a tálca és eltűnik az asztalról minden a háttérképen kívül(ha meg van nyitva internet,feladatkezelő,stb az megmarad és ugyanúgy használható) majd pár másodperc múlva újra elindítja így visszajön minden.
Ha nincs szerencsém nekem kell a feladatkezelőbe leállítanom az explorer.exe-t de ilyenkor nem jön vissza magától a tálca és az asztal. De a feladatkezelő/új feladat/tallóz... segítségével vissza tudom hozni.
Vírusirtottam,újraindítottam, ki majd be kapcsoltam de ugyanúgy kifagy.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!