Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy régi betárcsázós...

Van egy régi betárcsázós modemem és modemkártyám. Hogy tudnám kipróbálni őket, hogy működnek-e?

Figyelt kérdés
Mármint hogy van még egyáltalán valami telefonszám, stb, amivel tesztelni lehet. Gépem van amihez hozzá tudom kötni. Csak már régen használtam ilyesmit, nem tudom hogy kellett.
2013. nov. 18. 01:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Rakd be őket 2 gépbe, akkor egymást tudják hívni.

De ha csak összekötöd, akkor állítsd be, hogy ne várjon tárcsahangra.

2013. nov. 18. 02:29
 2/6 anonim ***** válasza:

az első hozzászóló "elfelejtette" leírni, hogy ehhez nem árt egy helyi telefonközpont sem...

Ha van ismerősi körben telefax, és ismered a számát, akkor egy alap fax-programmal össze lehet fütyültetni.

Régen volt pár ingyenes ppp-ISP, de szvsz ezek már leálltak. Ha jól emléxem, akkor

adott az index az (51) 3100000-s telszámon (user: index@index, pass: index),

volt a freestart az (51) 302302-n (már freestart sincs, inda felvásárolta),

egy ideig ment a prim az (51)301202-n, stb.

Szerintem ezek már nem élnek...

2013. nov. 18. 03:37
 3/6 coopper ***** válasza:
100%

Szia.

A T-Home-nak van még nyilt internetje (Ha T-Homos területen vagy) : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2013. nov. 18. 07:34
 4/6 anonim ***** válasza:
42%

Azért írtam, hogy ne várjon tárcsahangra.

Akkor nem kell telefonközpont - bérelt vonalon is így működik.

2013. nov. 18. 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:

"[...]bérelt vonalon is így működik.[...]"

Csak azt felejtetted el, hogy a bérelt vonalnál - ahogy helyi telefonközpontnál is - rendelkezésre áll a 48-60V-os készenléti vonalfeszültség, valamint a 20mA-es beszélgetési áramhurok (ez utóbbi nélkül a modemek vonali oldala működésképtelen).

2013. nov. 18. 11:20
 6/6 A kérdező kommentje:
T-Home-os területen lakom, de amikor nekünk bekötötték a telefont, még nem így volt, valami RábaCom nevű cégtől jött, aztán utána Invitel, amivel állandóan probléma volt, így amint lehetett, átváltottunk kábeles telefonra, szóval ez a megoldás nem működik, a többi meg elég komplikált. Azért köszönöm, hogy ilyen gyorsan és ennyien próbáltatot segíteni.
2013. nov. 19. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!