Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a teendő, ha a CPU 100%-on...

Mi a teendő, ha a CPU 100%-on fut a laptopomon?

Figyelt kérdés
Eddig minden okés volt több program futása esetén is..2 magos a laptop. Nem értek hozzá olyan szinten hogy leírjak róla több dolgot sajnos. Ha online nézek filmet akkor van jelentősége ennek a CPU-s dolognak, mert fagy a film lejátszás közben..szaggat az egész. De van hogy sikerül úgy elindítani, hogy ne legyen 100%-on. Mit tehetnék ebben az esetben?

2013. nov. 17. 15:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szinte biztos, hogy szoftveres probléma, esetleg vírus. Feladatkezelőben esetleg megnézhetnéd milyen folyamat eszi a cpu-t, telepítettél mostanában bizonytalan eredetű programot, kiegészítőt a böngészőre, bármit?
2013. nov. 17. 16:13
 2/14 anonim ***** válasza:
vírusos a gép
2013. nov. 17. 17:05
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak akkor megyen 100%-on ha elindítom a filmet a böngészőben, de teljesen mind1 hogy melyikben (opera,ie8, mozilla, chrome) Ugyanaz amikor olyanja van. A vírusirtót is már többször végigfuttattam és az se talált semmit mostanság.. ( COMODO-t használok )
2013. nov. 17. 19:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy látom a feladatkezelőben hogy valami "cmdagnet.exe" fut 50% CPU-val amikor nincs 100%-on is..
2013. nov. 17. 19:48
 5/14 A kérdező kommentje:
De végülis lehet hogy az az 50 ott nem % mert nem írja..csak ott váltogatódik hogy 48-49-50-51...össze-vissza..
2013. nov. 17. 19:50
 6/14 anonim ***** válasza:
A Comodo lesz a ludas, [link]
2013. nov. 17. 21:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy ez egy régebbi cikk, de a probléma tuti a Comodo, esetleg egy másik biztonsági szoftverrel együtt okozzák a bajt, első körben én un installálnám és egyből kiderül.
2013. nov. 17. 21:52
 8/14 A kérdező kommentje:
Értem. Csakhogy nekem a Comodo már nagyon régóta rajta van..több éve. Eddig semmi ilyen problémát nem okozott, és nem igazán lett telepítve más program mostanság mióta ezt csinálja. Inkább letöröltem a gépről nagyobb szoftvereket. Arra gondoltam hogy már nem bírja.. Végülis megér egy próbát. Majd kiderül. Videószerkeszőt is elég sűrűn használtam és HD minőségbe mentettem el a kész cuccokat.. ( Pinnacle studio 15 ) videószerkesztővel. Arra gondoltam, hogy az tett be valaminek a gépben..pl videókártya vagy valami. Nem lehetséges ez?
2013. nov. 18. 15:49
 9/14 anonim ***** válasza:
A cmdagnet.exe a Comodohoz kapcsolódik, és egy frissítések után elképzelhető valami bug.
2013. nov. 18. 16:08
 10/14 A kérdező kommentje:
Ahha akkor valamit kezdek vele mindenképp. Szerintem újra telepítem a COMODO-t és majd kiderül mi a gond :) Köszönöm szépen :)
2013. nov. 18. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!