Mit lehet tenni, hogy ne haljon meg előbb az AMD proci?
Hali!
Azt olvastam, hogy az AMD procik előbb halnak meg, mint az Intel. Ez igaz? És ha igaz, akkor mivel tudom meghosszabbítani az élettartalmát? Esetleg milyen alaplap, videókártya, hűtő párosítást ajánlanátok ehhez a procihoz: [link] És mennyi a max élettartalma?
Előre is köszi!
hello
A proci előbb elavul minthogy tönkremenjen, főleg ha még a feszültséget sem emeled rajta meg. Hűtőt majd valaki más ajánl.
Erre nem lehet pontos választ mondani!
Ha tuningolod akkor hamarabb tönkremehet...
Még ha tuningolod se fog hamar tönkre menni.
Az van amit az első írt, ezeket hamarabb fogod kidobni mert nem működik úgy ahogy az neked kéne, mintsem tönkre mennének.
Ez a tévhit régóta makacsul tartja magát. Utóbbi 10 évben 2 processzort láttam tönkremenni, mindkettő Intel volt, egyikkel a hülye tulaja végzett (elhatározta, hogy 50%-kal fogja tuningolni, és addig növeli a tápfeszültséget, amíg ez nem sikerül...), másik pedig irreálisan melegedett (de lehet, hogy csak a hőmérő dióda romlott el benne).
Ha nem akarsz tuningolni, akkor gyári hűtővel is előbb fog minden tönkremenni a gépedben, mint a proci.
Hűtőnek, ha nem akarsz tuningolni:
Xigmatek Loki,Alpenföhn Sella,Xigmatek Gaia
Ha igen, akkor meg mondj egy árat, és ajánlok egy hűtőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!