Hogyan osztanátok fel egy 500GB HDD, ha adattárolásra használnatok?
Figyelt kérdés
nem rendszervinyonak szolgal majd2009. nov. 18. 15:54
1/10 anonim válasza:
Az én 1 terrásomon minden kategóriának van 1 mappája + 1 nyilvántartó szoftver.Ez által meg tudom keresni mi hol van.
2/10 anonim válasza:
Én nem osztanám fel,szerintem felesleges.
4/10 A kérdező kommentje:
hát ha betalál egy virus akkor lehet csak a patricio formazas es megoldana ha olyan sulyos virusrol lenne szo
2009. nov. 18. 17:48
5/10 anonim válasza:
Minek felosztani ?
Menjen egyben és mappákban elosztod
6/10 anonim válasza:
Miért találna be vírus ?
Nem kell kétes eredetű oldalakat nézegetni és mindenféle hülyeséget letölteni és akkor nem talál be semmi.
Jah, és használj firefoxot és frissített windowst.
7/10 anonim válasza:
És ha bekapsz egy vírust akkor a partícionálás megvédi? Akkor én most megyek és szarrápartícionálom a merevlemezem, így omnipotens entitást hozhatok létre, igeeeen :D
8/10 anonim válasza:
ha külön partíciókra ossza, és mondjuk csak egy partíciója van, akkor minden elveszik, ha újra kell raknia
csináljon egy C:-t, ami úgy 25-30 GB-os, és egy D:-t
9/10 anonim válasza:
Ucsó valamit el néztél "500 GB adat tárolásra" Tehát nem rendszer + adat tárolás!!
10/10 anonim válasza:
150gb játékok
150gb iroda/munka
200gb médiatár (zene, filmek,videók, képek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!