Fejes Nagy Péter kérdése:
Milyen videókártya lenne jó a gépembe?
Figyelt kérdés
A gépem adatai:
Asrock am2nf6g-vsta
amd athlon 64 x2 6000+
4gb ddr2 800mhz
Nemsokára videókártyát szeretnék venni de nem tudom hogy milyen lenne a legjobb, újabb játékok futtatására ( persze nem full grafikán ).. És attól félek hogyha veszek egy komolyabb videókártyát akkor, nem lesz kompatibilis az alaplapommal mert már elég régi ez az alaplap.. Ebben kérném segítségeteket...:D
2013. nov. 15. 20:28
11/18 anonim válasza:
Annyira azért nem rossz az a CPU nekem sima AMD Athlon 64-em volt és a legtöbb játék gond nélkül futott 4x2Gb és egy GF9800GT társaságában. ezelőtt kb 3-4 évvel
12/18 anonim válasza:
Bocsi a Ramot elírtam 4x1Gb :)
13/18 anonim válasza:
az 3-4 éve volt barátom , annyira hirtelen elkezdet fejlődni a számítástechnika hogy most ezek a 2 magos vackok már ki lehelték az életüket teljesen ha régi most wantedet akarsz játszani esetleg cod összes részét kivéve bo 2 akkor elég persze a gép de ha egy far cry 3 vagy egy bf3 vagy akár nfs hot pursuit 2010 feljetős a dolog mondom lehet giga szuper vga akkor sem lehet akadás mentesen tolni újabb játékokat többnyire
14/18 A kérdező kommentje:
Értem mint irtam nem full grafikán szeretném a játékokat én nem gamer pc-t szeretnék annyit nem játszok, most a gépbe egy elég gyenge videókártya van és azzal laggolva megy a most wanted 2 ( de most már arra is gondolok hogy a cpu miatt akad ) és én csak azt szeretném hogy játszhassak újabb játékokon akadásmentesen, de mint irtam nem full grafikán..
2013. nov. 15. 20:55
15/18 anonim válasza:
le járt a 2 magos procik ideje . a régi intel core 2 duo E 7500 procim ami sokkal erősebb ennél az x2 -es amdnél az is kevés volt jó pár játékhoz nem egy vagyon venni pl:phenom x4 965 be procit meg egy 10 ezres am3 + alaplapot késöbb 22 k ba valami gddr5 -ős karit
16/18 anonim válasza:
kérdező én nem a max grafikáról beszéltem :D ha nem a sima alap játszhatóságról már az nfs hot pursuit 2010 nél kevés volt a 2 mag mert 4m agra optimalizálták és nekem minden képfelbontáson akadozott hiába hd 7770 el toltam volna , utána vettem 4 magos procit lám életre kelt a játék no lagg
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. gondolkodni fogok rajta..
2013. nov. 15. 21:00
18/18 anonim válasza:
ha nagyon sporolos akarsz lenni akkor egy amd apu-s procira fektetsz be mivel írtad nem grafika mágus vagy csak nézzen ki valahogy menjen gondolom , a prociba van dedikált vga ami akár 1280x1024 ben új játékoknál med-high grafika mellet élvezhető játék élményt nyújt ezek a legolcsobb megoldások manapság nem kell külön vga-t venned sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!