Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szarozzák le sokan az...

Miért szarozzák le sokan az Apple termékeket?

Figyelt kérdés

2013. nov. 14. 22:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%
Azért mert savanyú a szőlő!
2013. nov. 16. 16:50
 22/24 Blade2 válasza:
100%
Én használok mac-et és tényleg sokkal jobb a felhasználói élmény meg az egész gördülékenyebb és jobb mint egy windows-os gép szerintem.
2013. nov. 29. 22:39
 23/24 anonim ***** válasza:
67%
A Linux is sokkal gördülékenyebb, mint a Windows, egy i5-ön, ami egy macbookban ketyeg, száguldana az is, ez nem összehasonlítási alap, másra való a windows és másra a linux vagy a macintosh.
2013. nov. 29. 23:09
 24/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nagyon jók, de el kell ismerni, azért tényleg túl vannak árazva. De csak itt Magyarországon ilyen drágák ám! Itt 27%-al drágább mint az USA -ban ahol ha az átlagkeresetet nézed, az is lényegesen magasabb mint itthon. Úgyhogy jók, de itthon nem érdemes venni ha nem rántod ki a jobb zsebedből az árát!
2013. nov. 30. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!