Intel GMA memória méretének növelése, de hogyan?
Van egy HP-s laptopom, melyben van egy Intel GMA VGA és állítólag növelhető a memória mérete, de nem tudom hogy hogyan(BIOS-ban nincs rá funkció, ahogyan számítógépnél sincs, de abban is Intel GMA van, melynek 1700 MB-ig lehetne növelni a memóriáját: ASRock G41M-VS3 R2.0).
Jelenlegi információk a laptop kártyájáról:
Report Date: 11/13/2013
Report Time[hr:mm:ss]: 17:16:21
Driver Version: 8.15.10.2869
Operating System: Windows 7 Service Pack 1(6.1.7601)
Default Language: Hungarian (Hungary)
DirectX* Version: 10.0
Physical Memory: 3003 MB
Minimum Graphics Memory: 64 MB
Maximum Graphics Memory: 1309 MB
Graphics Memory in Use: 32 MB
Processor: Intel64 Family 6 Model 23 Stepping 10
Processor Speed: 1995 MHz
Vendor ID: 8086
Device ID: 2A42
Device Revision: 09
* Accelerator Information *
Accelerator in Use: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
Video BIOS: 1646.0
Current Graphics Mode: 1366 by 768
A gépnél is hasonló, csak ott 8 GB RAM van amiből lecsíphetne még hogy a filmek jobban menjenek esetleg.
Mondjuk van benne jelenleg egy VGA, de az már haldoklik így cseréig egy normálisan beállított kártyára lenne szükségem kicsit nagyobb memóriával, mert jelenleg használhatatlan a laptopban és a gépben is, a BIOS-ban pedig sehol nem láttam rá lehetőséget, hogy hol kellene memóriát hozzáadni.
Nem még nem írtatok nekem. Ez az első ilyen kérdésem.
Egyébként nem csak filmhez van szükség rá, csak most ezt hoztam fel, de a lényeg hogy hogy lehetne még hozzácsapni a memóriából?
Driverből lehet állítani, de ennél teljesen fölösleges.
Filmek lejátsásához ez a vga nem tod semmit se hozzátenni.
Valójában laptopnál a plussz 1 monitor miatt van szükség rá, mert egyébként nem bírja a 2-őt együtt, még kisebb felbontáson se, de auto nem akar hozzá csatolni több memóriát. Mondjuk monitort is felesleges erre rákötni, de ez van most, nem tudok mit csinálni.
Drivert meg néztem és nincs rá olyan lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!