Melyik laptop lenne jó játékok számára? Többi lent
Figyelt kérdés
NEM nem szeretnék asztali gépet, mert szeretek kényelmesen az ágyamban gépezni, én nem az íróasztalnál gubbasztani. játékok alatt ilyeneket értek mint pl a cod mw3, leagues of legends, bf3 és még hasonló játékok.
2013. nov. 13. 15:05
1/7 anonim válasza:
Hát igazából egyik játékban sem szerepelnek túl jól ezek a laptopok. BF3 lehet, hogy megakasztja őket, a többi még elmegy. Az Asus a legerősebb.
2/7 BM-Striker válasza:
Egyik sem.
Ha mormálisan játszani akarssz notebook-on, akkor legalább Lenovo y510p kell 2db GTX750m-mel.
Az azért megnézném, hogyan lehet egeret hasunálni ágyban......
Vegyél konzolt, ha ágyból alarsu jázszani.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Utolsó kevered a ghostsal... Én vígan toltam 2 gigával.
5/7 anonim válasza:
160 ezerből még mindig kijönne egy ezeknél erősebb gép egy 80cm-es fullHD TV-el,amivel aztán játszhatsz ágyból.
Aki otthoni használatra laptopot vesz,főleg ha játszani akar,az szimplán hülye,ezen nincs mit magyarázni.
7/7 anonim válasza:
A Lenovo a jobb de hangsúlyozom: egyik sem való játékra. Ez így nem fog összejönni játékra sehogy sem. Vagy veszel egy combosabb laptopot játékra(kb 300-400ezer), ami valószínűleg jó gyorsan kisül az ágyban lévő temérdek portól, vagy veszel egy normális asztali gépet és egy kontrollert. Mert ezek itt szinte használhatatlanok játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!