Melyik a jobb laptop?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy melyiket érdemesebb megvenni. Szoktam játszani is újabb játékokkal, gyors laptopot szeretnék, MINŐSÉGIT(több évig bírja), valamint mivel egyetemista vagyok jó lenne ha simán futna rajta egy-két nagyobb gépigényű program.
2013. nov. 12. 19:21
2/7 anonim válasza:
"MINŐSÉGIT(több évig bírja)" >>> Egyértelműen Lenovo
3/7 anonim válasza:
Mert a toshiba hol nem minőségi és hol nem bírja több évig?
Ráadásul a benne lévő hardverek jobbak
4/7 A kérdező kommentje:
Az a nagy dilemma, az első minőségibb talán, viszont az amd kicsit gyengébbé teszi, a második viszont a vidi kártya és a proci miatt tetszik, de a toshiba minőségéről semmit nem tudok.
2013. nov. 12. 19:34
5/7 anonim válasza:
Toshiba is nagyon jó minőségű, nekem is olyan van, 4éves és még mindig tökéletesen működik, még csak be se lassult.
6/7 A kérdező kommentje:
esetleg valaki tudna írni egy részletesebb véleményt?
2013. nov. 12. 20:15
7/7 anonim válasza:
Toshiba DVD íróm, 3 hónapot bírt, garanciában cserélték, 5 hónap után megadta magát, kidobtam a kukába... azóta semmi toshiba cuccot nem veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!