A játék elkezd szaggatni 5 perc játék után, mi lehet a probléma?
Ez a probléma kb. nyár óta van jelen. Amikor elkezdek játszani a gépen (Pl. Battlefield Bad Company 2, D&D Neverwinter, DMC Devil May Cry) akkor 5 perc játék után hirtelen beszaggat az egész játék. A DMC-ben / Neverwinterben van 40-50 FPS-em folyamatosan, majd 5 perc játék után lemegy 4-5 FPS-re, és játszhatatlanná válik. Ez az állapot 15 - 30 másodpercig tart, majd megint jó 5 percig. SpeedFan nevű programmal figyeltem a processzor hőmérsékletét, meg a használatot, és mikor egy ilyen szaggatás dolog van akkor a CPU 100%-on van.
Gépkonfigurációm: Intel Quad Core 2.88GHZ
4GB DDR3 RAM
nVidia GeForce 9800GT 1GB
Windows 8 64 bit
A konfiguráció nem gyenge a játékokhoz, mert mint említettem, 40-45 FPS-el általában ezek a játékok normálisan mennek... De aztán beüt ez a dolog és játszhatatlanná válik az egész.
Mindenféle segítséget elfogadok, köszönöm előre is.
Nem lehet hogy az előző alaplapod is a táp miatt égett le?
Egyébként az a legegyszerűbb ha leveszed a géped oldallapját, és megnézed a tápod cimkéjét.
HKC SZ-400R
180-264V / 47Hz - 63Hz
Ezt találtam a táp oldalán... Netről most nem tudok letölteni semmit, az AIDA pedig nincs fent a gépen. Lehet hogy a táp hibája ez a dolog? Ha igen akkor miért nem áll le a gép ha 100% CPU használatra felmegy a rendszer?
És most írtad le az összes problémáját a gépednek.
Annyira nem szar hogy leálljon terhelés közben, de ez nem jelenti azt hogy nem kuka a táp :D cseréld valami 400-500 W-os FSP, Chieftec, vagy hasonló jó minőségű tápra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!