Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha cserélnék házat akkor...

Ha cserélnék házat akkor birná a táp?

Figyelt kérdés

Hello!

Van egy ilyen tápom :

[link]

és egy ilyen házam :

[link]

kiszeretném cserélni , meglepni magam karácsonyra és venni egy ilyet :

[link]

ugye 2 ventillátorral jön a ház , tennék még hozzá még kettőt , úgy lenne négy

a táp birni fogja?

(phenom ii x4 955 , gigabyte ma770t , gigabyte 5770ud3 , 1hdd , 1ssd , cm 212+evo)

2013. nov. 12. 00:25
 1/10 soccerway ***** válasza:
az a plusz 2 venti fogyaszt max 2 wattot, akkor szerinted?
2013. nov. 12. 01:11
 2/10 A kérdező kommentje:
itt gondolok arra is hogy a táp birná e az új házat , mert ugye semmi 80+ , olcsó , tulmeleghet és hasonlók
2013. nov. 12. 01:15
 3/10 P.O.C. ***** válasza:
A táp hatásfokának végképp semmi köze nincs ahhoz, hogy te új házat veszel. A FSP SAGA II ugyan belépő szint, de még így is elég jó minőségű. A fogyasztás szempontjából meg csak annyi változik, amit az első is mondott. Így hát nem érthetőek a fenntartásaid.
2013. nov. 12. 03:24
 4/10 A kérdező kommentje:

Nemtudom magam kifejezni

Ha a tápot az új házba teszem és a ventillátorja alul lesz nem lesz probléma? Nem fog nekem semmi se begyulladni?

2013. nov. 12. 05:02
 5/10 Pj0tr ***** válasza:
A kérdésedre analógiaként: Ha veszek egy új kocsit akkor rámeshet egy meteor?
2013. nov. 12. 06:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Ahaa, értem. Szóval, arra mindenképp ügyelj, hogy ha a táp ventije felfelé fúj, akkor ott legyen valami rács a házon. Nyilván, egy teli lemezen keresztül nem tudja átfújni a meleg levegőt, amiből lehet némi túlmelegedés.

Ha jól látom ez a táp hátrafelé tolja ki a meleg levegőt, nem felfelé.

2013. nov. 12. 08:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem létezik olyan táp, ami fölfelé fújna, mindegyik hátra tolja a meleg levegőt. Az alsó tápos házak sokkal jobbak, mert lentről szívja a levegőt, nem pedig a meleg processzorhűtőről húzza le a felmelegedett levegőt.

Alaptalan a félelmed, nem is értem.

2013. nov. 12. 10:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Tehát belerakhatom a tápot úgy hogy a ventillátorja alulról szivja a levegőt és nem a házon belülről, nem lesz vele gond.

Kössz

2013. nov. 12. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Eddig nem úgy volt berakva? :)
2013. nov. 12. 16:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem , ennél a háznál felül van a táp és fent nincs ami melegitse az egészet mert a ház oldalát nem tudom felrakni a processzor hűtés végett , igy nyitott az egész .
2013. nov. 12. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!