Milyen XBOX-ot érdemes venni?
Eddig csak pc-n játszottam és az lenne a kérdésem, hogy xbox 360-nál is van ilyen korlátozó tényező a játékok futtatásánál mint a pc-nél?
Gondolok itt pl: RAM mérete, vidikari mérete stb.
Valamint milyet érdemes venni, amin minden játék elfut?
Láttam hagyományos xboxot meg slim-et meg elit-et.
Melyik mit tud?
Csak a háttértár mérete miatt kerül többe az 500 gigás a 250-es xboxnál, vagy hardverben is erősebb?
Mennyi egy xbox élettartama, milyen sűrűn kell cserélgetni, hogy a legújabb játékokat is elfuttassa?
Gyenge a wifim és gondoltam a gépre rákötném valahogy az xboxot egy routerrel és akkor szerintetek gyorsabb lenne?
Lehet-e számítógépes egérhez hasonlót használni az xboxnál, mert a kontrollerrel elég béna vagyok.
Nem érdemes már X360-at venni, inkább várd meg az új generációt és vegyél PS4-et. Vagy ha mindenképp X360 kell akkor is várd meg az új konzolokat mert jelentősen olcsóbb lesz. Válaszolva a kérdésekre:
Minden játék elfut minden Xboxon. Tehát ugyanúgy tudsz AC4-ezni a 2005-ös modellen mint a 2013-ason.
A Slim E a legújabb, abból a 250-es is elég de ne 4 gigás legyen, az nem elég. Használtam nem érdemes venni.
Csak háttértár miatt, meg lehet olyat néztél amibe kettő kontroller van stb. ilyen kiegészítők, amiatt kerülhetett még többe.
Akkor kell cserélni ha végleg meghalt, de az új slimeknél erre sokat kell várnod.
Ha wifi jelerősségre gondoltál akkor mindenképp gyorsabb lesz vezetékes nettel, ha közel van hozzá a wifi adó, akkor ugyan azt a sebességet produkálja.
Ps3-mon lehet egy trükkel egeret használni játékokhoz, de ez nagyon bonyolult, xboxon nem tudom, hogy lehet-e.
Slim-et vagyél, mvel azzal legkevesebb techinlai probléma, egyébként jétékok futtatására mindegyik ugzanúgy alklamas.
A konzolnak pont az a lényege, hogy az életcokilusa alatt minden játék megy rajta.
Ha elromlik, akkor javíttatni kell, mint minden műszkai cikket.
Van rajta LAN csatlakozó, rákötheted a kábellel is a roueter-re.
Nincs hozzá egér, a játékok nem támogatják
Létezik átalakító hozzá, kb 20ba kerül és akkor használható hozzá egér és billentyűzet is.
Ami XBOX 360, az végig kompatibilis, nem kell cserélgetni semmit. Az új XBOX ONE már nem jó a régi játékokkal, újakat kell hozzá venni. A PS4 még gondolkozik, hogy a régi PS3-as címek menjenek e a 4-en is. Az XBOX legnagyobb baja a melegedés. Használtan baromi rizikós, mert ha valaki nyüstölte folyamatosan, akkor az nem lesz hosszú életű. Mindenképp slimet kell venni belőle, a ONE megjelenésével lentebb fog csúszni az ára a 360-nak.
Az átalakítóknak én még régebben utánanéztem.
Az a baj velük, hogy mivel a játékok csak kontrollerrel képesek működni, ezért ezek is kontrollert emulálnak, ezáltal az egér használhatóból származó előny megszűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!