Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Normális a CPU hőmérséklete?

Normális a CPU hőmérséklete?

Figyelt kérdés
Van egy PB EasyNote TK81-em, amiben egy AMD Phenom II X4 N970-es processzor található. A kérdésem, hogy normális a 68-70°C alapjáraton?

2013. nov. 11. 11:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Most nézegettem a beállításokat, és a "Teljesítmény centrikus" séma "Minimális processzorteljesítmény" 100%-ra volt állítva. Ezt 0%-ra csökkentve 60-63°C-ra csökkent a hőmérséklet.
2013. nov. 11. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Terhelés alatt ennyi vagy akkor ha nem csinálsz semmit? Ha az utóbbi, akkor kimondottan magas.
2013. nov. 11. 12:13
 3/7 A kérdező kommentje:
YouTube (nem megy videó, csak a főoldal), FaceBook. Valamint Notepad++. Illetve az Everest Ultimate a hőmérséklet infó miatt.
2013. nov. 11. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
akkor sok.
2013. nov. 11. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:

illetve azért nézd meg a task manager-ben nincs-e valami ami állandóan járatja a processzort. Amit te futtatsz azzal a cpu nem szabadna, hogy pár százaléknál nagyobb terhelést kapjon.

Ha valami fut a háttérben akkor lődd le és nézd meg a hőmérsékeletet így is. Ha tényleg csak az fut amit írtál akkor valami gixer van. A sűrített levegő sokszor csodákra képes :)

2013. nov. 11. 12:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Ha hazaérek szétkapom, csak egyetemen vagyok, és new akarom itt pucolni.

Most bekapcsoltam, és csak NetBeans fut, összesen 65°C :D haladás...

2013. nov. 11. 15:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Na szétkaptam a gépet, majd átfújtam levegővel a ventilátort. 45-50°C alapjáraton :) Örülhetek?
2013. nov. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!