L4Fleur kérdése:
Valaki megmagyarázná, hogy miért ilyen drága a DDR2? :o
Figyelt kérdés
Bővíteni akartam a 3 éves alaplapomat, csak sajnos 2 hely van rajta, ezért kénytelen vagyok átállni DDR3-ra!
2013. nov. 9. 20:01
1/6 anonim válasza:
Mert már kevesen használják, nem készül már alaplap ddr2-höz, így nagyon kevés az eladás. Konkrétan jobban megéri lecserélni az alaplapot + ddr3-mat venni mint ddr2-t.
2/6 anonim válasza:
Azért ennyire nem drága.. 40 körül is van 8gigás.. Illetve használtan 10k-ból kijön.
A RAM elég nehezen "romlik el", szóval nem nagy kockázat használtan venni.
Egyébként ha alaplapot cserélsz, akkor procit is kell!!
3/6 soccerway válasza:
A nagyobbik probléma hogy most a ddr3 is K. drága.
4/6 soccerway válasza:
Nehezen romlik el? Ez nem igaz, az egyik legromlandóbb hardver.
5/6 anonim válasza:
Jaja, párszor sz*ptam már a kingmax fos ddr3-mas ramjaival, de ha egy komolyabb gyártóét veszed (pl. Kingston) eltekintve attól hogy már azt is Kínában gyártják azért jóval kevesebb az esélyed belefutni egy hibás típusba illetve azért tovább is bírják.
6/6 anonim válasza:
Szerintem elég lesz a te gépedbe 4 GB RAM is, főleg hogy csak DDR2 támogatású.
Már ezelőtt 3 éve DDR3-as alaplapot kellett volna venned.
De megnyugtatlak, ha esetleg a DDR3 után újabb szabvány érkezik és elterjed, akkor majd a kifutóban levő DDR3 lesz magas árú...
Amúgy ha nem KIT-ben veszed ,akkor olcsóbb.
még valami: ne újonnan, hanem kéz alól , használtan vegyél, olcsóbban megkapod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!