1/8 anonim válasza:
Ha film nézésre vagy játékra használod leginkább a gépedet akkor igen, de ha csak munkára, semmi értelme.
Egy gamer gép már-már megköveteli a nagy monitort de egy irodai nem. Ez az én véleményem! :)
2/8 BM-Striker válasza:
Nem, hacsak nem UHD felbontású.
3/8 anonim válasza:
Szerintem érdemes. Én egy 32"-os ( 82 centis ), FullHD Led TV-t használok játékra, filmre. Eleinte furcsa volt, de mostanra tökéletesen megszoktam és nem cserélném le semmiért. 27" szerintem pont az ideális méret, nem kéne "megszokni" sem, maga lenne a tökély.
4/8 anonim válasza:
Mennyiért szándékozol megválni tőle?
Amúgy persze, érdemes, az a 4" nem kevés.
6/8 BM-Striker válasza:
Miután megszokod nagy montitort ugyanolyan lesz, mint a kisebb, csak rosszabb pixelsűrűséggel.
7/8 A kérdező kommentje:
igen van ips meg tn panelesbe is 27. Ezért nem tudom melyik legyen. A samsung tn-esnek nagyobb a fényereje 300 cd/m2 mig az lgnek csak 200 cd/m2.
2013. nov. 12. 00:31
8/8 Osynho válasza:
Csak ips játszik szerintem, főleg akkora képátlónál. Ilyen nagy megjelenítőnél a tn panel már szemből nézve is torzul a sarkai felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!