Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Csak ez az egy mód van arra,...

Skynet2042 kérdése:

Csak ez az egy mód van arra, hogy a pendrivom legyen az 1. induló tároló? (többi lent)

Figyelt kérdés
másik op. rendszert szeretnék felrakni egy nagyon gagyi gépre még a neten se találok róla sok mindent(albacomp activa eco office) és azt mondták, hogy ha belépek a biosba,(na ezt nem tudom megtenni) mindig nem az jön be hanem valami system valami, és ott nem lehet szerintem ilyet csinálni, amit ott fentebb kértem.

2013. nov. 8. 14:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen meghajtó van a gépben. Ha DVD akkor célszerű DVD-t venni, mert arra biztos minden felmegy (bár nem írtad, hogy milyen op rendszert szeretnél telepíteni, lehet, hogy az rámegy egy CD-re is).

De ha csak CD meghajtód van, akkor ne vegyél DVD-t.

2013. nov. 8. 15:07
 12/22 A kérdező kommentje:
mivel amint már mondtam a gép gagyi ezért xp helyett rátennék egy ubuntut. szerintem a cd is jó lenne csak milyen ? vagy ott csincsen választási lehetőség?
2013. nov. 8. 15:10
 13/22 A kérdező kommentje:
de azt is észrevettem közben, hogy a sajátgépben rámennék a pendrive re aminek az lett a neve hogy install ubuntu akkor elindul kérdezgetés, hogy akarom-e telepíteni az ubuntut, na erre nem mentem rá mert megijedtem.
2013. nov. 8. 15:11
 14/22 A kérdező kommentje:
tehát amit mondtam előző hozzászólásomban ugy nem menne?
2013. nov. 8. 15:12
 15/22 soccerway ***** válasza:
Ha xp-hez gagyi a gép, akkor ubuntuhoz meg főleg az, lubuntuval lehet próbálkozni.
2013. nov. 8. 15:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Vedd a legjobbat akármi is legyen az. 100Ft-nál nem drágább darabja.
2013. nov. 8. 15:15
 17/22 A kérdező kommentje:
néztem és sokkal jobban megfelelnek ubuntuak mint xp nek
2013. nov. 8. 15:17
 18/22 A kérdező kommentje:
a cd-s megoldásnál +os vagy -os? van jelentősége?
2013. nov. 8. 15:18
 19/22 anonim ***** válasza:
nincs
2013. nov. 8. 15:23
 20/22 soccerway ***** válasza:
Milyen gép ez pontosan? ubuntu melyik verziójáról van szó?
2013. nov. 8. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!