David4 kérdése:
Új RAM és nem indul a Windows. Mitől?
Figyelt kérdés
A képen látható jobb oldaliból 2 db volt eddig a laptopomban amik működtek. Ezt a kettőt akartam kicserélni a képen látható középsőre és bal oldalira (azonosak), így már nem indul a windows, pedig a BIOS látja a két újat is...
Az összes DDR3 típusú.
a segítséget előre is köszönöm!!
2013. nov. 8. 14:46
1/6 anonim válasza:
Eléggé noname-nek tűnik nekem ez a márka, próbáld ki, hogy egyesével működik e a rendszer.
2/6 A kérdező kommentje:
egyesével se működik :(
2013. nov. 8. 14:50
3/6 Kirito-kun válasza:
alaplapod biztosan támogatja a 4gb-os modulokat?
4/6 BM-Striker válasza:
Micron egyáltalán nem noname, valószínűleg rossz lehet a Kingston.
5/6 A kérdező kommentje:
A Kingstont használtam eddig, ezt akarom lecserélni nagyobb kapacitásúra (Micron).
2013. nov. 8. 15:06
6/6 A kérdező kommentje:
Megvan a megoldás, ha valaki hasonló cipőben jár. Bizonyos laptopok (alaplaptól függően) csak konkrét laptop gyártó márkanévvel ellátott rammal képesek működni. Pl az én DELL notebookom csak a Kingston-DELL rammal működött. Ha jól emlékszem, láttam ugyanezt Lenovo és HP-vel is. Szerintem főleg a régebbi alaplapokra érvényes ez a szabály.
2013. dec. 8. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!