Szerintetek egy amd fx 4130 proci mellé 2db sapphire 7790 1gb ddr5 dual -x oc mennyire lenne jó? Megérné?
Eleve nem éri meg 7790-ből Cf-et építeni, csak ha ingyen kaptad őket:)
Egy 7870 egyedül akkora teljesítményt hoz, mint ez a két kártya együtt, cserébe kevesebbet fogyaszt, stabil, kiszámítható és olcsóbb is.
elsőnek egy gigabyte hd 7870 2gb ddr5 oc-t néztem ki és egy amd fx 6300 de a pénz beszél és ezért választottam ezeket igaz nem egyből vettem volna a kettőt de a kettő ára kiteszi a 7870ét csak nincs rá pénzem és én meg nem akarok nem tudom
még meddig gyűjteni rá és ezért választottam egy 7790et és idővel még egyet
Magas felbontáson jó ez egy 7870 mellé, nekem egy R9 270X mellett van egy phenom II X4-es, fullHD-ban játszom, van valamennyi limitem, de majd később veszek másik processzort inkább, mint ezért ne vegyek erős vga-t.
Az a baj a 7790 cf-el, hogy a cf programtól függően jelenleg olyan 70-100% között skálázódik.
Na most ahol csak 70% a növekedés az 1 kártyához képest, ott már a játszhatóság is veszélybe kerülhet fullHD felbontás esetén, a 7870nél ilyen probléma nincs.
Ehhez még pluszba egy olyan lap is kell, ami cf-es, és ne 970-es lap legyen, mert abban még további 5-10% veszteségre lehet számítani, 990-es lap ajánlott hozzá.
Ilyen lapra meg nem éri meg beruházni, mert egy i5-4430 is erősebb egy 8 magos Bulldozernél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!