Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy játékra való gép összeállí...

Egy játékra való gép összeállítása?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, tele van a gyk ilyen kérdésekkel.

Egy olyan gépet szeretnék, ami minden játékot elvisz, minimum közepes grafikán, de a legjobb lenne a maximumon. Össze tudnátok nekem állítani egy olyat? Fix ár nincs, mert még úgy sincs annyim, hogy vegyek egyet, de tudni szeretném, hogy mennyit kéne gyűjtögetnem. Tehát az ár nem fontos, de lehetőleg minél olcsóbban, természetesen :). Kb 100 ezer FT alatt. Vagy az már túl nagy elvárás?

Néztem online ilyen gépösszeállító webhelyeket, de ott csak a hardverek nevei vannak, a teljesítményei nem. Szóval nem tudom, hogy mit válasszak. Segítenétek légyszíves? :)

2013. nov. 7. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Hatalmas elvárásaid vannak ennyi pénzért.
2013. nov. 7. 19:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt szomorúan hallom.
2013. nov. 7. 19:41
 3/5 A kérdező kommentje:
De azért örülnék, ha valaki összeállítana nekem egy gépet :)
2013. nov. 7. 19:56
 4/5 Rasta Joint ***** válasza:

Kicsit több lett, remélem nem gond.

Gigabyte GA-F2A88XM-D3H alaplap

AMD Athlon II X4 750K processzor

Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz memória

Sapphire 7790 1GB GDDR5 11210-00-20G videokártya

Toshiba 500GB 32MB SATA3 DT01ACA050 merevlemez

XDL Happy-31B fekete számítógép ház

FSP HEXA 400W tápegység

Összesen: 103,000 Ft

(amúgy még csak most kezded el gyűjteni rá a pénzt? ha igen, akkor inkább okosabb lenne akkor feltenni a kérdést, ha aktuális lesz a vásárlás, mert addigra valószínű, hogy változni fog a hardver-piac)

2013. nov. 7. 20:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem, már van kb. 60 ezrem, csak biztos vagyok benne, hogy az nem elég egy jó gépre.

Amúgy pedig nagyon szépen köszönöm :)

2013. nov. 7. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!