Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fekvő vagy álló gépház (előnyö...

Fekvő vagy álló gépház (előnyök, hátrányok)?

Figyelt kérdés

2013. nov. 7. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Fekvő általában kisebb, ezért low-profile kártyák mennek csak bele, kevesebb venti fér el bennük, roszabb az hűtésük. Szerintem álló ház jobban megéri.
2013. nov. 7. 15:27
 2/2 vion4 válasza:
A fekvő gépeknek a hütése nem rosszabb mint az állógépeknek. És ami belemehet annak sincs határa. Lényegében azt raksz bele amit akarsz. Ha jó a foglalata az adott eszköznek amit beleraksz lényegtelen hogy áll benne. A méretük sem annyira kicsi, csak annak tűnik, mivel elvan fektetve ezért látszik kicsinek. De minden belemegy ami egy álló gépbe. Ám mivel lapos és elég nagy terjedelmű, igazi porfogók. És érdemes a felső részüket rácsora cserélni, mivel így akaratlanul is csak pakolsz rá. Én az eddigi gépeimre, faborítást pakoltam, persze mindet saját készítésüleg. Az ilyen átalakításoknál észrevettem, hogy az állógépházaknál a merevítők amik körbefutnak útban vannak. Míg a fekvőnél ezek jóval kisebbek.
2016. júl. 24. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!