Van egy tp-link adsl routerem, melyen csak egy kimeneti nyílás van. Ez megy a gépembe, viszont a háztartásban van még egy gép, és avval is szeretnénk használni a netet. Hogyan lehetne megoldani azt, hogy mindkét gépen legyen internet? Köszönöm.
2013. nov. 7. 10:17
2/5 Csxeba válasza:
Switch-et kell venni hozzá, olyat keress. Amúgy elég vicces, hogy egy routeren egy kimenet van szerintem :D Ez inkább gateway akkor, mint router... De ha van wifi rajta, akkor vehetsz esetleg egy USB wifi adaptert a másik géphez.
3/5 anonim válasza:
netet ,azzal a bigyóval,mint amit belinkeltél,nem lehet két gépen használni,nem lesz egyiken sem net,
4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem wifis sajnos. Az előző tönkrement, és ezt küldték helyette. Azon volt wifi meg 4 port. Nem tudom, hogy miért nem tudtak olyant küldeni. Fel lettek hívva, és azt mondta hogy mindenki ilyent kap. Azt kérdeztük, hogy ha visszaadjuk, akkor bírnak helyette másikat küldeni. A válasz nem volt persze. Ilyen szolgáltatás nincsen nekik, de ha befizetek x összeget, akkor kapok egy olyan csilli villit, amilyent szeretnék. Ezért is kérdeztem. A switch drágább, mint ha befizetném azt a x összeget.
2013. nov. 7. 21:18
5/5 anonim válasza:
Akkor át lettetek verve, mert ha egy eszköz tönkre megy, és nem tudják ugyanolyannal pótolni, akkor lehetősége van az eladónak cserére, de csak egy jobbra. Ez nyilván valóan nem jobb, hiszen a régi router követelményeit sem tudja teljesíteni. Meg lehet fenyegetni az eladót a fogyasztó védelmi hatósággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!