Azért lehet válthatnál egy Fsp raider 550w-re . Kicsit kevésnek fog bizonyluni a 400w..hiába fsp
2013. nov. 7. 21:33
12/18 anonim válasza:
Na osztán miért lenne kevés?
336-ra képes a Hexa a 2 +12V-os ágán.
100% terhelés alatt(ami nemigen lesz) is max 200W-t fogyaszt a gép.
2013. nov. 7. 21:51
13/18 anonim válasza:
Egy APN 350W is röhögve elvinné ezt a gépet,még egy HD7850-el is.
2013. nov. 7. 21:53
14/18 anonim válasza:
persze persze a low meg medium beállításon persze h elviszi a bf3 at..most vettem meg bf4 et full hd n játszok vele high beállításokon 40-50-60 fps...ez a kártya nem elég hozzá(7850)egy pentium nem bírja a bf3at meg bf4et
2013. nov. 11. 11:06
15/18 anonim válasza:
ha veszek kártyát akkor jó kártyát veszek és inkább több pénzt szánok rá hogy a jövőben is az újabb játékokra is elegendő legyen
2013. nov. 11. 11:09
16/18 anonim válasza:
de mind1 vedd meg és meglátod h jobb lenne egy erősebb
2013. nov. 11. 11:09
17/18 anonim válasza:
44%: Amint az fentebb látható a kérdezőnek már van processzora, ami mellé felesleges lenne drága videokártya, mert nem hajtaná ki. Másrészt, akár mennyire is harcoskodsz, akkor sem lesz neki több pénze, tehát hiába ajánlgatod 7970 környéki kártyákat. Harmadrészt a 7770 még mindig egy kiváló ár/érték arányú kártya, és gond nélkül elboldogul a fenti címekkel, de az a kártya árfekvéséből is látszik, hogy nem maximális részletesség mellett. Én eddig próbálkoztam elmagyarázni a dolgokat, ha még mindig mást gondolsz, akkor írd nyugodtan, én innentől nem szólok bele a dolgokba.
G.
2013. nov. 11. 15:10
18/18 anonim válasza:
tényleg jó ár/értékű kártya de nem fogja megállni a helyét a jövőben és még lehet h most se...ha alacsony beállításokon akar vele játszani akkor oké..am én is írtam h a proci nem alkalmas játékra és én már innen befejeztem volna csak szóba hozták a cod ghostot meg bf4 et és hát azokat nem hiszem h élvezhetően vinné a nagyobb beállításon.akkor lehetne esély a jobb játékélményre ha a monitornak kisebb lenne a felbontása..igaz sokkal szebb a fullhd monitor meg mondjuk lejjebb lehet venni a felbontást de ez így kicsit aránytalan.csak ennyit akartam bocsi a sok szövegért
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!