Mi a véleményétek erről a gépről? (Többi lent! )
Processzor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz
Ram: 512MB (Bővíteni szeretném minimum 4GB-ra)
Videókártya: Ez az ami kéne bele de nem tudom még, hogy milyen és ebbe kérném a segítségeteket. (Olyan 1GB körülire gondoltam)
Vincseszter: 200GB (szerintem ez elég lenne)
És erre kérnék véleményt tőletek hogy belekezdjek-e és ha igen milyen cuccokat rakjak bele.
(Nem akarok egy vadállat gamer pc-t csak hogy tudjak egy két jobb játékkal játszani pl Call of Duty Black Ops2, ...
"Nem akarok egy vadállat gamer pc-t csak hogy tudjak egy két jobb játékkal játszani pl Call of Duty Black Ops2"
Namost a CODBO2 hőz (és a jobb játékokhoz) pont hogy egy vadállat pc kell. ahhoz hogy játszani tudj legalább 100, ahhoz hogy élvezetesen is tudj játszani legalább 150-170k pénzes gép kell. Meg úgy alapból a "vadállat gamer pc-k" pont arra valók hogy azokon tudj játszani.
Cerkát semmi képen nem éri meg megvenni. min 4 mag ajánlott mostanában mindenhez.
Az adatokból gondolom, hogy ez vagy 478-as vagy 775-ös lesz. Azokba meg sokat kell ölni pénzt és nem érsz vele semmit. PL, ha ddr1 és Agp akkor soha nem lesz belölle használható gép akármit is teszel bele és annyit ráköltesz mint egy új korszerűbb (tudásilag és teljesítményileg kb. 4x jobb) gép ára.
Meg alapból nem szabad gépet venni használtan!
1. és 2. válaszoló.
A számítógép megvan már régóta csak most akartam vele valamit kezdeni...
És egy 2 vagy 4 magos processzor mennyibe kerülne?
Megérné egy másikat venni bele vagy akkor már egy új alaplap ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!