Ez megfelelne az alaplapomhoz?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ASUS M5A97 EVO R2.0 alaplapot. Láttam hogy az alaplapon található 12v ág 8pin-es. A tápomon (fsp blue storm 2 500w)csak 4 pin-es leállás van. Sokat olvasgattam a témában, de mindenki mást ír. A kérdés az hogy elég ha rádugom a 4 pin csatlakozót vagy vegyek egy 4->8pin átalakítót? AMD FX 8150 menne az alaplapba és hd 7870 oc 2gb vga (2db külső tápcsatival). Ha átalakító szükségeltetik ez megfelelne? [link] 2013. nov. 5. 09:43
1/1 anonim válasza:
Szia.
Azt szokták javasolni hogy 100W alatt elég a 4 tű, fölötte kell a 8. Ez a proci ha jól láttam 125W -ot vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!